NAISET: 3 PISTETTÄ MERINÄKÖALALLA

Naiset matkustivat sunnuntaina Kristiinankaupunkiin, missä ensimmäisessä pelissä vastaan asettui SB Kauhajoki.

Ensimmäinen erä oli ISB:n hallintaa, hienoista pelikuvioista huolimatta palloa ei saatu tolppia lähemmäs maalia. Näin ollen pelipöytäkirjaan erän lopussa ei saatu muita merkintöjä kuin 0-0.

Toisen erän alussa SB Kauhajoki sai hieman pelistä kiinni, mutta erän puolenvälin jälkeen ote siirtyi taas ISB:lle. Maalin teon tehottomuus jatkui myös toisessa erässä ja näin ollen tulostaululla oli lukemat 0-0 erän loputtua.

Kolmannen erän alussa ajassa 33:55 päästiin vihdoin tuulettamaan ISB:n ensimmäistä maalia, Jennin tarjoilusta Leenan tykki puhui ja verkko heilui. Harjoitellun vaparikuvion päätteeksi ajassa 39:36 taululla komeili 2-0. Esityön tähänkin maalin oli rakentamassa Jenni ja vimeistelijänä tällä kertaa Vilma K. Tässä vaiheessa peli näyttikin jo pelatulta, mutta ajassa 41:21 SB Kauhajoki kuitenkin kavensi hiukan tuurilla 2-1. Loput minuutit ISB:n kantti kestää ja tuloksena pelistä mukavat 2 pistettä. Parhaana pelaajana ISB:ltä palkittiin Leena. Pisteet Jenni 0+2, Leena 1+0, Vilma 1+0

#29

Nibacosta vastaan ISB:n naiset lähtivät voitonnälkäisinä hakemaan revanssia viimekertaisesta tappiosta. Aamun pelin jäljiltä joukkueella oli hyvä hönkä päällä, joka valitettavasti ei vielä ensimmäisessä erässä siirtynyt kentälle asti. Nibacos rankaisi kahdella maalilla. ISB pääsi peliin mukaan ensimmäisen erän lopussa, kun Isoniemi syöksyi kanttivetonsa perään, jolloin Pakka hyödynsi syntyneen riparitilanteen ja toimitti pallon verkon perälle.

Toiseen erään ISB nosti pelin tason omalle levelilleen, ja seuraavien 15 minuutin aikana nähtiin nopeita vastahyökkäyksiä molempien joukkueiden toimesta. Kolmannessa erässä takaa-ajotilanteesta huolimatta ISB piti paketin kasassa ja onnistuukin lopulta maalin arvoisesti. Perkiön vedosta Armi Autio pääsi maalin edustalla käsiksi irtopalloon ja ottelu päättyi tasapeliin lukemin 2-2. Ottelun parhaana palkittiin ansaitusti Vilma Kosonen, mutta epävirallisen lisämaininnan arvoisesti taisteli puolustuspäässä myös Alisa Hirvelä.
#21

 
Atria
Botnia-Korro Oy
Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa
Fat Pipe
Intersport
Kellotukku Hautaniemi
Lähdesmäki
Lakeuden Etappi
Oma Säästöpankki
Solarsound
VV-Kuivaus