NAISET VÄÄNSIVÄT ITSENSÄ JATKOON DIVARIKARSINNOISSA

ISB:n naisten kausi jatkui sunnuntaina Haukiputaalla ristiinkarsinnalla Pohjois-Suomen ja Pohjanmaan kahden parhaan joukkueen kesken. Yhteiskyyditys SPV:n kanssa järjestyi kivuttomasti (kiitos siitä Seinäjoen suuntaan) ja matka alkoi klo 05.30. Puolilta päivin pelattiin jo pohjoislohkon ykköstä, SSRA II:sta vastaan avausottelua. Vaiherikas ottelu päättyi lopulta lukemiin 4-4, kun ISB nousi päätöserässä kahden maalin takaa tasoihin Henna Pakan ja Vilma Kososen maaleilla. Muina maalintekijöinä Alisa Hirvelä ja Veera Kosonen.

Päivän toinen koitos pelattiin Haukiputaan Heittoa vastaan. Joukkue osoittautui kovaksi vastustajaksi ja numerot 3-6 HaHelle ovat varmasti lähellä totuutta. ISB:n maalitekijöinä Kososen sisarukset sekä Jenni Neva-Keturi.

Päätösotteluun jäi kova panos, sillä voittamalla SPV, olisi HaHen voittaessa SSRA:n ISB:llä mahdollisuus nousta jopa toiseksi. ISBittäret kaivoivat peliin kauden kovimman taistelutahdon ja tulos oli sen mukaista. ISB oli kuskin paikalla ottelussa ja toisessa erässä hankittua johtoa eivät valkoiset enää suostuneet luovuttamaan. Päätöserässä SPV tuli vielä 3-2:een, mutta taistelutahto ei horjunut ja Neva-Keturi iski 4-2 -sinetin sekunti ennen ottelun loppusummeria tyhjään maaliin ottelun toisella osumallaan. Muut maalitekijät Vilma Kosonen ja Alisa Hirvelä.

Tarkemmat tilastot turnauksesta löytyvät täältä.

Joukkueen kausi saa siis jatkoa 1.divarin karsinnoissa ja nyt odotellaan Salibandyliiton suunnasta seuraavaa askelta.

-mnk-