NAISILLA KAKSI TASAISTA KOITOSTA

ISB-NJ

Palaveerin ja hyvien lämpöjen jälkeen päivä alkoikin heti odotetusti kovalla väännöllä turnausta emännöiviä Nurmon naisia vastaan!
Ensimmäinen erä jouduttiin pitkälti puolustusasemiin kun nurmolaiset painoivat kovalla temmolla, emmekä itse saaneet peliä käyntiin. Hanna taisteli tolppien välissä meidän virheet  ja löysäilyt pois vaikka vastustajan Juulia Saranpää pääsikin ekan erän lopussa ajassa 12.59 Fiija Ketosen syötöstä meitä rankaisemaan.
Valmentajien ohjeistus tauolla pisti tossut liikkeelle, pääty vaihtui ja jo heti toisen erän alussa 16.07 Kososen Vilma tuulettikin jo maalia! Pallon riisto vastustajalta, pieni kantti ja paljon puhuttu matala veto maalille maskin takaa tuotti tälläkin kertaa tulosta!
Peli pyöri loppuun saakka nopealla ja kovalla temmolla, mutta ratkaisijaa voitto maaliin ei tällä kertaa noussut kummaltakaan joukkueelta.
Lukemat jäivät siis tasan 1-1.

SC KOKKOLA-ISB

Päivän toiseen peliin SC Kokkolaa  vastaan lähdettiin samalla mentaliteetilla , mitä ensimmäisessäkin pelissä yritettiin toteuttaa, eli korkeaa karvia. Ensimmäinen erä oli lähes täysin ISB:n hallinnoimaa. Karvi selkeästi haittasi vastustajaa, joilla oli varmasti mielessä viime kohtaamisessa koettu tappio. Ensimmäisessä erässä ei maaleja nähty, vaikka tilanteita riittää, etenkin SC Kokkolan päädyssä.
Toiseen erään lähdettiin samalla rytinällä ja rähinällä. Vaikut painottivat malttia erätauolla, pallo kun saatiin hienosti vastustajan päätyyn, mutta malttia kaivattiin etenkin vetopaikkoihin, että pallo saataisiin oikeaan osoitteeseen, vastustajan maaliin. Toisen erän loppupuolella peli hieman lässähti  ja  ajassa 28:55 SC Kokkola vei ISB: n kahville, tehden 1-0 johtomaalin. Harmillisesti erän loppuun.
Kolmas erä alkoi taas ISB:n tiukalla  karvilla, ja tilanteita tuli tiuhaan tahtiin. Tolppiakin kolkuteltiin, mutta ilman tulosta. Tarvittiin vetoja ja maskipelaamista, sillä vastustajan taitava mokke keräili  maalille asti tulleet pallot varmoin ottein. Ajassa 36:05 kova työ viimein palkittiin kun ISB:n Salla Hirvelä tasoitti pelin 1-1. Joukkueen nuori työmyyrä Ellen Rinta-Jaskari teki hyvän esityön. Ellenin suusta: -Mä olin oikeassa kulmassa ja lähin ajamaan keskelle, ja tarkoitus oli kantata ja vetää, mut Salla oliki vapaana vasemmassa laidassa ja sain syötettyä sille, ja se veti. Tärkeässä roolissa tässä maalissa olivat myös ketjukaverit Vilma V ja Henna, jotka olivat hienosti peittämässä maalivahdin näkyvyyden. Kovasta ja hyvästä pelistä huolimatta maaleja ei nähty enempää, mutta naiset saivat tälle päivää tärkeän pisteen sarjataulukot silmällä pitäen.
ISB:n parhaana palkittiin ansaitusti kovasti uurastanut Ellen Rinta-Jaskari.
Pistenaisina toisessa pelissä: Salla Hirvelä 1+0, Ellen Rinta-Jaskari 0+1
#8#