NAISILLE EI QMAX MEINAA SOPIA

La 30.11 Qmax Arenalta pisteet vastustajille

Ensimmäinen peli pelattiin sarjan kärkeä Blue Foxia vastaan. Jokainenhan sitä haluaa yleensä voittaa pelin kuin pelin, mutta ehkä ajatus tässä pelissä oli lähinnä pitää oma pää puhtaana, sekä matala karvi, sillä vastustajat tiedettiin taitaviksi pelinaisiksi.

Ensimmäinen erä ehti melkein puoleen väliin, kun vastustaja iski ensimmäisen kerran ajassa 7.11. Siitä pari minuuttia ja pahoja asioita tapahtui taas ISB: n maalilla. Enempää maaleja ei erässä nähty ja toiseen erään siirryttiin Blue Foxin 2-0 johtoasemassa.

Ajassa 22.16 jo toistamiseen Blue Foxin Lina Nyby onnistui maalinteossa. ISB onnistui luomaan maalipaikkoja enemmän kuin ensimmäisessä erässä, mutta silti vastustaja rokotti vielä aivan erän loppuun kahdella maalillaan.

Viimeinen erä alkoi siis Blue Foxin 5-0 johtoasemasta. ISB:llä tuntui olevan hankaluuksia avata peliä toiseen päähän, jolloin maalipaikat tuntuivat olevan tiukassa. Myös pallo pomppi epäsuotuisasti, ja vastustaja pääsi katkomaan syötöt. Ajassa 30.10 pallo löytyi jälleen kerran ISB:n maalista. Hieman lohdutusta toi Aution Armin viimeistelemä maali ajassa 43.38, jonka Myllyahon Sanna tarjoili. Sanna näki Armin viilettävän piikkinä ja antoi täydellisen syötön. Armi oli läpiajossa, ja kylmänviileästi vei maalivahdin ” kahville”. Vastustaja viimeisteli vielä loppulukemat  7-1 ajassa 43.57.

Vaikka maaliero venähtikin, oli pelissä silti positiivisiakin asioita. Peli olisi voinut päättyä vielä rumempiin lukemiin, mutta Pihla Liimatainen sai tassunsa pallon eteen yhteensä 31 kertaa (vastustajalla 14 torjuntaa). Myös nollapelin vieminen Blue Foxilta maistui.

Pisteet:

Armi 1+0

Sanna 0+1

Parhaana pelaajana palkittiin Emma Tikka, joka teki kovasti töitä ”yläkerrassa” .

Toiseen peliin Blue Fox 2:sta vastaan lähdettiin hyvällä sykkeellä. Pallo pysyi paremmin lavassa ja jalkakin vielä nousi raskaan ensimmäisen pelin jälkeen. Joitain muutoksia tuli myös kentällisiin parin loukkaantumisen vuoksi.  ISB onnistui ensimmäisenä maalinteossa, kun Tikan Emman syötöstä Alapihan Maiju veti pallon komiasti verkon perukoille. Iloa ei kestänyt kauan, sillä vastustaja tuli tasoihin parin minuutin päästä. Yrityksistä huolimatta ensimmäinen erä päättyi lukemiin 1-1.

Toisessa erässä ISB onnistui kahdesti heiluttamaan maaliverkkoja. Erän ensimmäinen maali syntyi ajassa 21.01. Katja Luhtala ja Sanna Myllyaho hääräsivät hyökkäyspään vasemmassa kulmassa ja Katja tiputti Sannalle pallon. Siitä Sanna kantille ja kova veto meni aivan oikeaan ylänurkkaan. Toisessa maalissa oli jälleen Katja asialla toimittaen pallon takatolpalle, josta Pakan Henna pisti pallon maaliin rystyllä. Hyvä fiilis ehti olla ISB:n naisilla vain hetken, sillä vastustaja teki vielä kaksi maalia toiseen erään.

Kolmanteen erään lähdettiin siis tasatilanteesta 3-3. Blue Foxin naiset ottivat kuskin paikan, eikä ISB saanut yrityksistä huolimatta tehtyä lisää maaleja. Sen sijaan Blue fox onnistui kahdesti, ja näin ollen vei voiton lukemin 5-3.

Pelistä ei jäänyt hirveästi hyvää sanottavaa. Joka osa- alueella tuli virheitä ja vastustajat olivat tällä kertaa vaan parempia ja löysivät aukot ISB:n puolustuksesta. Myös vetojen laatu ontui. Ei muuta kuin takaisin sorvin ääreen.

Pisteet:

Katja 0+2

Henna 1+0

Sanna 1+0

Maiju 1+0

Emma 0+1

Parhaana pelaajana palkittiin Sanna Myllyaho, jonka pallollinen taituruus oli taas vailla vertaa.

#9