NAISTEN KAUSI LÄHTI KÄYNTIIN QMAXILLA

Tälle kaudelle muutoksia tapahtui sekä peliaikaan kuin myös naisten joukkueeseenkin.
Vielä viime kaudella peliaika 3×15 min jonka 3 erän 3 viimeistä minuuttia oli vain tehokasta, vaihtui kun koko 3x15min vaihtui tehokkaaseen peliaikaan.
Viimekaudella naisilla oli kaksi joukkuetta sekä 3div. jossa pelasi pääosin junnuja ja 2div. naiset. Tälle kaudelle joukkueet yhdistyivät ja pelaaja rinki suureni. Myös uusia kasvoja näkyi jo ensimmäisessä turnauksessa ja jatkoa lienee luvassa 😉

ISB-Remix
Kauden ensimäiseen peliin oli havaittavissa jännitystä.
Peli oli ensimmäisestä pillin puhalluksesta alkaen tiukkaa vääntöä.
Kauaa ei kuitenkaan peliä keritty pelaamaan kun Aada Mukkala heilutti verkkoa ajassa 5:15. Remix ei jäänyt tappio asemaa murehtimaan vaan tasoittivat pelin heti ajassa 8:13.
Toinen erä oli maaliton vaikka Remix sai jäähyn 22:39 ja ISB pääsi koittamaan ylivoimaansa. Pallo liikkui hienosti, mutta viimeistely uupui.
Kolmas erä alkoi vastustajan mennessä ilakoiden johtoasemaan ajassa 36:58. Paljon tiukkoja tilanteita ja hyviä maalipaikkoja syntyi enemmän ja enemmän pelin loppua kohden. Ajan ollessa 40:51 ja muutama minuutti vain peliä jäljellä Markku otti aikalisän ja antoi naisten hieman puhaltaa. Tämä tuottikin tulosta ja vain minuutin jälkeen 41:55 Jenna Henttonen siirsi maalin edustalla pallon Sanna Myllyaholle joka pääsi viimeistelemään ja näin tilanne tasan 2-2. Viimeisillä minuuteilla ei kumpikaan joukkue päässyt verkkoa heiluttamaan ja peli päättyi tasapeliin, jolloin molempien joukkueiden mukaan matkasi 1 piste.

ISB-Konnat
Vanha tuttu harjoituspeleistä jo viimekaudella laittoivat naiset pinteeseen voittaen ottelun lukemin 0-6. Konnien maalinteko hyvistä paikoista oli säälimätöntä. Ekassa erässä Konnat pääsivät iskemään kahdesti. Ajassa 11:50 ISB sai jäähyn, mutta tehokas alivoima toimi Konnien ylivoimaa vastaan eikä maalia enää ensimmäisen erän aikana syntynyt.
Toiseen erään lähdettiin 0-2 tappioasemasta. Erään lähdettiin pienillä pelillisillä muutoksilla ja peli lähtikin naisilla hienosti pyörimään ja peli pyörikin paljon hyökkäyspäädyssä. Vaikka vetoja lähti paljon verkkoa ei päästy heiluttamaan. Konnat puolestaan tekivät ajassa 26:01 kolmannen maalinsa vastahyökkäyksestä.
Kolmas erä pääsi hyvä että alkuun kun Hirvelä hyppäsi jäähylle ja Konnat pääsivät toistamiseen testaamaan ylivoimaansa. Tulosta ei tälläkään kertaa tullut kun naiset puolustivat alivoiman mallikkaasti. Heti Konnien ylivoiman jälkeen puolustuspäädyssä tapahtui rike josta tuomari vihelsi rangaistuslaukauksen jonka Konnien Henna Lehtinen viimeisteli varmasti maaliin.
Naiset taistelivat loppuun asti, mutta maaleja ei syntynyt. Konnat puolestaan pääsivät vielä kahdesti iskemään ja peli päättyi konnien 0-6 voittoon.

Turnauksen parhaina palkittiin Sanna Myllyaho ja Jenni Neva-Keturi

#10