NAISTEN NURMOON REISSU SUJUI ILMAN RIEMUNKILJAHDUKSIA

Loistavan alkukauden innostamana ISB:n joukkue suuntasi kohti Nurmohallia, haaveinaan jälleen pisteet kotiin. Mutta toisin kävi, kun molemmista peleistä ei jäänyt juuri mitään hyvää sanottavaa. Omissa soi, eikä maalinteko maistunut yrityksistä huolimatta. ” ristus mikä reissu, mutta tulipahan tehtyä”. Jossakin vaiheessahan tappio oli odotettavissa, eikä huonoille hävitty. Vastustajat olivat tällä kertaa parempia. Lyhyesti ja ytimekkäästi hieman tarkemmin pelien kulusta.

Ensimmäisenä vastassa oli Mustasaaren Crusaders. Ennalta tiedettiin joukkueen vahvuudeksi syöttelypelin. Syötöt olivat kovia ja löysivät aina oikean osoitteen. Vastustaja tuli koko pelin ajan kovaa päälle niin, ettei aikaa ollut marjailla pallon kanssa. Jotenkin kummasti vastustajan maila oli aina välissä, kun yritettiin omille syöttää.

Vastustaja tekee ensimmäisen maalinsa ajassa 6.47. Samaan erään mahtuu vielä Aution Heidin maali Kääriäisen Marikan syötöstä, ja vastustajan toinen maali. Toiseen erään lähdetään vielä hyvistä takaa-ajoasemista 2-1 tilanteessa.

Seuraavat kolme maalia ovatkin sitten vastustajan käsialaa, ja viimeisen erän alussa Crusaders johtaa jo 5-1. Tilanne näyttää jo aika toivottomalta, ja sitä se onkin. Vastustaja vaan on parempi joka osa-alueella, eikä meille jää muuta kuin seurata sivusta, kuinka viedään ”tikkari” lapselta. Oman pään pelaaminen ontuu, ei pidetä miestä näin pari mainitakseni. Varsinkin Crusadersin kolmen maalin laukoja Andrea Sågbom sai helpot pisteet, kun ISB:n naiset nukkui kenties jo talviunta.

Pieni ilon pilkahdus nähdään viimeisen erän loppuminuuteilla, kun Aution Armi poimii pallon mukaansa vastustajan huonosta syötöstä omilleen ja iskee maalin. Eipä tosin sekään kauan ilahduta, kun vastustaja rankaisee samantien loppulukemiksi 6-2. Jos teksti vaikuttaa jokseenkin negatiiviselta, niin aivan aiheesta.

Ei muuta kuin katseet seuraavaan peliin ja pistejahtiin, sillä tilanne kärjessä on kutkuttavan tasainen. Himangalta tuleva HiPa tiedettiin myös kovaksi vastukseksi, mutta ei läheskään niin fyysiseksi kuin Crusaders.

Ensimmäisenä Onnistuu ISB:n Latvalan Tanja. Tanja pelasi hienosti pallon loppuun asti ja palkintona maali. Kaiken kaikkiaan Tanja pelasikin hyvät kaksi peliä, ja saikin parhaan pelaajan palkinnon HiPa-pelissä. Tästä menee muutama minuutti ja omissa soi. Erä päättyy tilanteessa 1-1.

Toisessa erässä HiPa pääsee niskan päälle ja vetää pallon kahdesti maaliin. Samoja vaikeuksia näkyvissä kuin ensimmäisessä pelissä. Oman pään pelaaminen ontuu!

Kolmas erä ehtii vanhentua kuutisen minuuttia, kun Hellstenin Emilia saa Raskun Marjaanalta syötön ja upottaa pallon verkkoon. Maalin takaa-ajoasema ei vaikuta vielä kovin huonolta, varsinkin kun aikaa on kymmenisen minuuttia. Mutta ehei, HiPa päästelee ohi ajassa 40.40 ja ISB:n naisilla alkaa aika tulemaan vastaan. Palloa ei yrityksistä huolimatta saada vastustajan verkkoon ja HiPa viimeistelee loppulukemiksi vielä 5-2, kun ISB:n maalilla ei ole portinvartijaa.

Jos jotain hyvää sanottavaa pitää peleistä etsiä, niin suunta ei voi olla kuin ylöspäin. Ja onneksi kautta on vielä paljon jäljellä, joten ei näistä pienistä notkahduksista voi muuta kuin oppia. Joululomalla on hyvä jokaasen kattoa itteään peilistä, muutaki ku niitä suklaan aiheuttamia lisäkiloja:)

pistenaisina:
Autio Heidi 1+0 ( parhaan pelaajan palkinto Crusaders-pelissä)
Autio Armi 1+0
Hellsten Emilia 1+0
Latvala Tanja 1+0 ( parhaan pelaajan palkinto HiPa-pelissä)
Rasku Marjaana 0+1
Kääriäinen Marika 0+1

Joulun jälkeen seuraava turnaus on 4. 1 2014 Mustasaaressa. Pelit klo. 17.30 FBC Remix Isostakyröstä ja klo. 19.30 HiPa( saadaankin pikarevanssi). Tervetuloa kannustamaan!

#9