ISB II MYÖS FBC ISOJAKOA PAREMPI

Päivän toiseen otteluun lähdettiin samoilla teemoilla kuin ensimmäiseen ja tarkoituksena oli lähteä kohti Ilmajokea täyden 4 pisteen kanssa.

Ottelu lähti tasaisissa merkeissä käyntiin ja maalihanat aukesivatkin vasta ajassa 8.42, kun FBC Isojako siirtyi 0-1 johtoon. Tämän kuitenkin kuittasi vielä ensimmäisen erän aikana loistavan turnauksen pelannut Eero Santaharju, Juuso Haapamäen syötöstä.

Toinen erä alkoi 5 minuutin alivoiman tappamisella, kun läpi päivän raatanut Tommi Lähdesmäki tuli kulmatilanteeseen hieman liian lujaa. Tämä alivoima kuitenki kestettiin ja lähes välittömästi tämän jälkeen ajassa 27.38 Santaharju teki ottelun toisensa ja ISB siirtyi 2-1 johtoon. Näissä lukemissa siirryttiin myös ottelun 3 erään.

Erää ehdittiin pelata vain hetki, kun ISB:lle tarjottiin vuorostaan 5 minuutin ylivoimaa, FBC Isojakolaisen taklattua polvellaan Santaharjua. Ja tämän ylivoiman aikana ISB onnistuikin kertaalleen kun Juha Toivio siirsi maalin edestä tilanteeksi 3-1, Juuso Haapamäen syötöstä ajassa 38.30. Ottelu eteni tasaisena näissä lukemissa aina ottelun kahdelle viimeiselle minuutille, jonka aikana nähtiinkin sitten 4 maalia. 3 ISB toimesta ja yksi Isojaon. ISB:n onnistujia olivat Janne Haapamäki kertaalleen ja Arttu Rahko kahdesti, joka naulasi ottelun loppulukemat ajassa 44.00 ja taululla komeili 6-2 ISB II:n hyväksi.

Ottelu oli tasainen ja paikkoja nähtiin kummassakin päässä, mutta missään vaiheessa Ilmajokelaiset eivät olleet hätää kärsimässä.

Tehoille toisessa pelissä: Eero Santaharju 2+1, Arttu Rahko 2+0, Juuso Haapamäki 0+2, Juha Toivio ja Janne Haapamäki 1+0, Jere Kiviluoma, Ville M-K ja Tommi Lähdesmäki 0+1.

#71