NIUKKA TAPPIO KOKKOLASSA

Käytännössä ottelun panoksena lohkon kakkossija ja paikalla seitsemän kappaletta Tv-tason kameroita. Jos ei tämä sytytä, niin sitten kannattaa tehdä jotain muuta kuin pelata salibandya. Ottelun tärkeys näkyi molempien joukkueiden otteissa heti alusta alkaen. Viisikkopuolustukset olivat kunnossa ja selkeät maalintekopaikat jäivät minimiin. Nibacos teki tarvittavat maalit kyseenalaisten jäähyjen aikana ja otti voiton lukemin 2-1 (0-1, 1-0, 1-0).

Avauserän ainoan maalin iski ISB. Jarkko Ojala heitti ns. räkäpallon maalille, johon reboundille ehti Jarno Haapamäki ja iski pallon sisään. Vähiin jäivät maalintekopaikat ensimmäisellä kolmanneksella. Maalivahdit pitivät huolen, että tauolle lähdettiin lukemin 1-0.

Toinen erä osoittautui jälleen vaikeaksi palaksi vierailijoille. Ainakin ISB-lasien läpi katsoen kyseenalainen jäähy vihellettiin vieraille, josta kotijoukkue tasoitti pelin ylivoimalla. Jäähyä edelsi rike joka jäi viheltämättä, mutta ISB:n rikkeet
jälleen tämä kyseinen tuomari huomasi. Täytynee odotella Nibacoksen koostetta ja katsella vielä pitikö tämä paikkansa.

Viimeiseen erään lähdettiin jännittävässä tilanteessa 1-1. Paremmat maalipaikat siunaantuivat kokkolalaisille, mutta loistopelin ja palkinnon napannut maalivahti Timo Paakkinen piti numerot tasaisena. ISB sai jälleen kyseenalaiset tuomiot jäähyjen muodossa tuomareilta ja kotijoukkue pääsi jo pelaamaan ylivoimaa 5-3 vastaan. Sen ISB vielä kesti, mutta sitten Hannu Hirvi sai pallon maalin takana. Pallo mailan kuppiin ja kieputukset joka suuntaan, jonka seurauksena ISB:n puolustus ja maalivahti toimettomaan tilaan ja pallo veivillä maaliin ja pienet tuuletukset päälle. ISB ei saanut enää uutta vaihdetta päälle vaan Nibacos puolusti erän lopun hienosti. -Parempi voitti, mutta huono maku jäi tuomaritoiminnasta, kertailtiin ISB:n bussissa kotimatkalla.

Linkki pöytäkirjaan:
http://sbl01.lahtis-enterprises.com/statistics/salibandy/rt_event_frame.php?GAMEID=15450&LANG=FI&TYPE=5&SEASON=2012

Ottelun loppu ja haastattelut: http://limetv.fi/lime2/?q=node/263/1M
Jossain vaiheessa tulee myös kooste koko pelistä.

Sunnuntaina pelit jatkuvat Ilmajoki-Hallilla klo 15.00 ja vastaan asettuu TU

 
Atria
Botnia-Korro Oy
Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa
Fat Pipe
Intersport
Kellotukku Hautaniemi
Lähdesmäki
Lakeuden Etappi
Oma Säästöpankki
Solarsound
VV-Kuivaus