NOUSUKARSINTASARJA KÄYNTIIN

Ilmajoki-hallille saapuu uusi tuttavuus lauantaina 3.3. klo 15.00 alkavaan peliin. Kajaanin Papas sijoittui Pohjoislohkossa kakkoseksi ja tiputti aluejatkokarsinnassa Pohjanmaan ykkösen SBS Lapuan jatkoajalla. Viime kaudella kajaanilaiset tekivät yhden kauden mittaisen visiitin 1.divisioonaan, joten tämänkaltaiset karsinnat eivät ole mitenkään uusi asia Kajaanissa.

Tuleva koitos tulee siis varmasti olemaan korkeatasoinen ja asiantuntijoiden mukaan ainakaan fyysisyyttä ei tule ottelusta puuttumaan. Vieraiden pistemiehistä voi mainita ainakin Teemu Heikkisen ja Olli Hietajärven, joiden tehot päättyneessä runkosarjassa olivat 4+39=43 ja 33+6=39. Mahtaako kyseessä olla varsinainen tutkapari?

Kotijoukkue saa jalkeille kutakuinkin täyden miehistön, ainoastaan Tommy Koponen on Helsingissä hoitamassa valmennusvelvoitteitaan ”ylhäällä” SPV:n ottelussa HIFK:ta vastaan. Heikki Nikkola saadaan mitä suurimmalla todennäköisyydellä myös pitkästä aikaa remmiin mukaan. Useamman viikon korkean paikan leiri Thaimaan kylmyydessä tuo varmasti kentälle ainakin kovasti juoksukuntoisen Nikolain. Tosin voi olla, että tussarinsa ajanut valmentaja Pollari saattaa säästää Heikkiä vielä tärkeämpiin peleihin?

Alkavassa sarjassa muut joukkueet ovat siis ÅIF Sipoosta, SC Hyvinkää, Sbandy Lahdesta ja Kuopion Salibandyseura. ISB:n osalta myös pelattavat ottelut ovat kyseisessä järjestyksessä. Sipoo ja Hyvinkää käydään läpi 10. ja 11.3. Kotipeleihin saadaan puolestaan vastustajat 17.3. (Sbandy klo 19.30) ja 18.3. (KSS klo 15.00).