PARI KÄRKIKAMPPAILUA TIEDOSSA

Tulevan viikonlopun epistola sisältää ISB:n kohdalla kaksi kamppailua. Lauantaina ISB vierailee White Foxin vieraana Kauhavalla klo 17 alkavassa koitoksessa ja sunnuntaina kotisalissa vastaan asettuu ensimmäistä kertaa tällä kaudella kovasti vahvistunut Sisu Seinäjoelta.

ISB ja White Fox ovat kohdanneet jo kertaalleen tällä kaudella kauden avausottelussa, jossa ISB oli lopulta parempi lukemin 12-6. Foxit ovat kuitenkin parantaneet peliään kauden alettua ja tästä osoituksena muun muassa tärkeät vieraspisteet viime sunnuntaina Jymyn kotiluolasta. Sarjakakkosena majaileva White Fox on hävinnyt kauden avausottelunsa jälkeen ainoastaan kerran ja senkin Sisulle vieraissa jatkoajalla. Tämän jälkeen joukkue onkin napannut 4 voittoa putkeen ja majailee siis kakkosena 8 pisteellä, joten draivi on joukkueella kova. Kauhavalta tuskin pisteitä tulee muutoinkaan helposti tällä kaudella kenellekään irtoamaan.

Sunnuntaina tuttuun aikaan klo 15.00 astelee paikallisottelussa vastaan Seinäjoen Sisu. Kotiottelun lähtökohdat ovat mielenkiintoiset, sillä Sisu on ainoa joukkue jota ISB ei ole vielä tällä kaudella kohdannut. Sisu on myös ISB:n ohella vasta viisi ottelua pelannut joukkue ja on silti kolmantena heti White Foxin perässä. Sisu on saanut muutaman vuoden sisällä paljon nuoruutta ja ratkaisutaitoa SPV:n A-junioreista kokeneiden sarjajyrien rinnalle ja monipuolistunut peli on kasvattanut pistepussia mukavasti. Sisulla on lauantaina koitos Jymyä vastaan Qmax-areenalla, joten siinäkin mielessä lähdetään tasaisista lähtökohdista.

ISB:ltä puuttuu viikonlopun koitoksista nilkkavaivainen Jukka Kantoniemi. Farmisopimuksen puitteissa saadaan kuitenkin lauantaiksi SPV:n A-poikien kapteeni, oman kylän Kundi, Tomi Ania remmiin mukaan. ”Stouni” tuokin kovasti virtaa ja vauhtia hyökkäyspäähän, jota tarvitaan Foxien kaadossa rutkasti.

La 13.11. White Fox – ISB
Kauhavan koulukeskus klo 17.00

Su 14.11. ISB – Sisu
Ilmajoki-halli klo 15.00
Otteluisäntä suutari Mauri Keihänen