RISTUS MIKÄ REISSU

Kolmosdivari karkelot jatkuivat lauantaina 9.2 Alavudella. ISB II lähti tällä kertaa matkaan hieman pienemmällä rosterilla kun mukaan saatiin 12 kenttäpelaajaa + 2 veskaria. Päivän ensimmäisessä ottelussa vastapäätyyn luisteli SB Vaasa III. Kakkonen lähti hakemaan revanssia sillä viimeksi Vaasan pojilta tuli pataan. Kakkonen aloitti ottelun totutun vaisusti ja Vaasa johti 2-0 kun oli pelattu jo melkein puoli toista minuuttia. Kahden ja puolen minuutin kohdalla Petri Kivimäki iski ISBin peliin mukaan Ville Metsä-Ketälän passista. Erän lopussa Vaasa iski vielä kahdesti ja Jani ”Kössi” Kuusisto joutui tulemaan ensimmäistä kertaa urallaan kesken pelin pois luukulta ja tilalle vaihdettiin Tomi ”Mourinho” Ruohoniemi.

Ruohoniemen hyvistä otteista huolimatta sama tahti jatkui myös toisessa erässä ja Vaasan poikaset iskivät myös kaksi ensimmäistä kaappia ja tilanne oli 6-1. Erän lopussa kuitenki Sameli Niemi loi uskoa omiin upottaen pomppupallon puolesta kentästä häkkiin. Syöttöpiste Juha Toiviolle. Erätauolle tilanteessa 6-2.

Kolmannen erässä maaleja veisteltiin vuorotellen ja heti erän alkuun vaasalaiset iskivät jälleen ja tilanne 7-2. Pari minuuttia tästä ja Janne Haapamäki upotti ”vanhanaikaisella” ISBin kolmannen rysän. Viitisen minuutia myöhemmin kolmoskenttä tuli viidennen kerran miinuksen kanssa vaihtoon ja tilanne oli 8-3. Tämän jälkeen alkoi orastava kiri kun Aki Kohtamäki maalasi 10 sekuntia myöhemmin hienolla laukauksella ja tästä kului 20 sekuntia kun Kivimäki iski päivän toisen häkin ja tilanteeksi 8-5. Kiri jäi kuitenkin tähän ja seuraavaksi Vaasa kävi löymässä taululle loppunumerot 9-5 ylärimasta kimmonneesta riparista. Lopussa saatiin vielä lämmin tunnelma ylle kun vaasalaiset suivaantuivat allekirjoittaneen maalineduspelaamisesta. N.20 hengen torikokouksesta sai ottelun ainoa penaltyn rajuista otteistaan tunnettu Manne Niemelä… Maaleja ei enää nähty ja ottelu päättyi SB Vaasa III:n ansaittuun voittoon.

Tehot: Kivimäki 2+0, Ja. Haapamäki 1+1, Toivio 0+2, Niemi ja Kohtamäki 1+0 sekä Jo.