KAUHAJOKI VIRTAA LAUANTAINA KOHTI ILMAJOKEA

Sunnuntain messujen jäätyä turhan usein Ilmajoen salibandyväeltä väliin, on tullut aika pelata kauden ensimmäinen kotiottelu lauantain ratoksi. Vieraaksi painipitäjän ylpeys saa SB Kauhajoen.

Vieraiden ensimmäinen kausi kakkosessa on osoittautunut tuloksellisesti haastavaksi. Ajoittain peli on pyörinyt erittäin mallikkaasti, mutta esitys on realisoitunut toistaiseksi ainoastaan kahtena voittona. Kauden ensimmäisessä kohtaamisessa ISB:lle päänvaivaa aiheuttivat erityisesti vieraiden erittäin nopeat hyökkääjät Miko Mettälän johdolla. Myös kauhajokisten viidestä maalista neljässä mukana ollut Juha-Matti Kiviluoma esiintyi pirteästi ja olikin kentän toiseksi tehokkain Kiviluoma. Kaksi erää tasaisesti edennyt ottelu päättyi tuolloin murhaavan kolmannen erän ansiosta lopulta ilmajokisten 5-14 voittoon.

Kotijoukkueen osalta kuntopuntari on mallia sydänkäyrä. Ensin sarjajumbo PB Team Vaasasta hankki kauden ensimmäisen voittonsa ilmajokisten kustannuksella ja viime viikonloppuna taas sarjajohtaja SB Vaasa II sai kokea kauden ensimmäisen tappionsa Ilmajoki-hallilla. Sen verran on ilmeisesti kevätaurinko kuitenkin taivaalta jo paistanut, että muutaman kokeneemman pelaajan rauta alkaa lämmetä. Ja kun rauta alkaa lämmetä, on syytä takoa. Joukkueen iso C, Eero Rahnasto on parhaansa mukaan tätä ajatusta noudattanut ja onkin kivunnut jakamaan seuran alltime tilaston kärkipaikkaa. Se, saako kovana rattimiehenä tunnettu Rahnasto vilkun päälle ja perävalot Miika Toivion näkökenttään onkin eri asia.

Otteluisäntänä toimii Ravintola Artti, joka huhujen mukaan on luvannut palkita kaikki yli sata kiloa painavat kotijoukkueen valmentajat ottelun jälkeen paikan nimikkoburgerilla.

ISB – SB Kauhajoki
Lauantai 9.2.2013 klo 15.00

Ainoastaan nimellistä viiden euron pääsylippua lukuun ottamatta paikalle on vapaa
pääsy.