Seinäjoen turnauksesta ei pisteitä

ISB:n D-juniorit matkasivat turnaukseen 5.12 Seinäjoelle. Vastaan asettuivat SB Kauhajoki ja Nurmon Jymy. Turnaukseen lähdettiin hakemaan lisää sarjapisteitä hyvin menneen edellisen turnauksen jatkoksi.

SB Kauhajoki- ISB

Ottelun ensimmäinen erä oli selkeää ISB:n hallintaa, jokaisen kentällisen luodessa vaarallisia hyökkäyksiä vastustajan päätyyn. Ajassa 4.09 Miika Lähdesmäki vie ISB:n johtoon ohjaten maalin kulmalta päätykaukalosta kimmonneen pallon tarkasti alanurkkaan. Seuraava maali on Ville Laineen käsialaa, pitkän pyörityksen päätteeksi Ville kiertää vanhanaikaisen pelikellon pysähtyessä aikaan 11.25 ja tilanne 2-0. Erän loppuun saadaan vielä yksi onnistuminen kun Veli-Matti Kivelä tekee vahvan nousun laidasta ja tarjoilee poikittaissyötön Juuso Haapamäelle joka tällää pallon verkon perukoille ajassa 14.14. Enempää maaleja ei ensimmäisessä erässä nähty ja tauolle mentiin ISB:n 3-0 johdossa.

Toinen erä aloitettiin vahvasti kun pelikello pysähtyy seuraavan kerran ajassa 17.23 Juuso Haapamäen toimesta, joka saa siirtää pallon tyhjään maaliin Antti Latva-Kokon hienosta syötöstä. Vahvan esityön maaliin teki myös Veli-Matti Kivelä. Kauhajoki kuittaa maalin puoliminuuttia myöhemmin kaventaen tilanteeksi 4-1. Tästä neljä minuuttia eteenpäin ja Kauhajoki kaventaa tilanteeksi jo 4-3. Ajassa 21.43 Antti Latva-Kokko täräyttää pallon oikeaan yläkulmaan Juuso Haapamäen syötöstä. Kauhajoki tulee kuitenkin erän lopussa vielä tasoihin ja tauolle mennään tilanteessa 5-5.

Kolmas erä alkaa ISB:n kannalta murheellisesti, kun alle kuusi minuuttia on erää pelattu Kauhajoki tehtailee kolme maalia ja menee ottelussa 8-5 johtoon. Elias Ahde kaventaa tilanteen 8-6 ajassa 38.41 vahvan nousun päätteeksi. Kauhajoki kuitenkin kuittaa alle kolmen minuutin kuluttua kasvattaen johdon takaisin kolmeen maaliin. Ajassa 42.06 Antti Latva-Kokko luo vielä hieman uskoa kaventamalla tilanteeksi 9-7 Veli-Matti Kivelän syötöstä. Enempää maaleja ei kuitenkaan nähty ja Kauhajoki korjaa sarjapisteet.

Ottelun ensimmäinen erä oli ISB:n pojilta todella hyvää peliä ja kaikki kentät loivat hyviä maalipaikkoja ja puolustettiin hienosti. Taidettiin kuitenkin saada hieman liian helposti 4-0 johto, jolloin kuviteltiin pelin olevan selvä. Täytyy myös antaa Kauhajoen pojille tunnustusta kun nousivat hienosti sillasta ja ISB ei saanut millään vastustajan hurmiota katkaistua. Jani Rantala ISB:n maalilla pelasi hyvän ottelun torjuen lukuisia hyviä maalipaikkoja. Revanssia ei kuitenkaan tarvitse kauaa odotella, sillä Kauhajoki kohdataan seuraavan kerran jo seuraavassa turnauksessa kahden viikon kuluttua.

ISB-NJ

Ensimmäinen erä mentiin Nurmon hienoisessa hallinnassa, mutta ISB:n pojat puolustivat hienosti ja loivat vaarallisia vastahyökkäyksiä vastustajan maalille. Erän ainoan maalin iskee Jymy ja tauolle lähdettiin tilanteessa 0-1.

Toisessa erässä vastustaja tehtailee tasaiseen tahtiin maaleja, kun peliä on pelattu 22.41 tilanne on jo 0-7. Ajassa 22.49 Juuso Haapamäki avaa ISB:n maalisarakkeen Antti Latva-Kokon syötöstä. Nurmo tehtailee erään vielä pari lisä maalia ja tauolle mentiin tilanteessa 1-9.

Kolmanteen erään lähdettiin hakemaan erävoittoa ja katsomaan mihin se riittää. Ajassa 33.33 Mikael Reinilä iskee pallon varmasti verkon perukoille Konsta Koivulan hienosta syötöstä. Vahvasti mukana maalissa oli myös hyvin taistellut Jussi Röyskö. Jymy taiteilee kuusi minuuttia myöhemmin tilanteeksi 2-10. Puoli minuuttia vastustajan maalista Juuso Haapamäki iskee pallon reppuun Veli-Matti Kivelän syötöstä aikaan 40.05. Enempää maaleja ei ottelussa nähty ja Nurmo korjaa pisteet lukemin 3-10, vahvan toisen erän ansiosta.

Ottelun ensimmäisen erän jälkeen ottelusta näytti tulevan tasainen, mutta toisen erän vastustaja voitti lukemin 1-8 ja ratkaisi ottelun. Painoiko edellinen ottelu sitten hieman ISB:n poikien jaloissa, kun otteluiden välillä oli vain tunnin palautumisaika. Maalissa Arttu Hirvelä pelasi hienon ottelun ottaen lukuisia haamutorjuntoja vastustajan vyöryessä maalia kohti. Ottelun viimeiseen erään kerättiin hienosti voimia ja taisteltiin erävoitto.

Turnauksessa tehomiehinä häärivät Juuso Haapmäki ja Antti Latva-Kokko 3+1, Veli-Matti Kivelä 0+4, Mikael Reinilä, Miika Lähdesmäki, Elias Ahde ja Ville Laine 1+0 sekä Konsta Koivula 0+1.

Tästä on hyvä jatkaa kohti 20.12 pelattavaa turnausta Nurmossa. Siellä lähdetään revanssi mielellä Kauhajokea vastaan ja toisessa ottelussa kohdataan SPV.