SOPIMUKSIA KASASSA 18

Historiansa ensimmäiseen 1.divarikauteen valmistautuva ISB-ryhmä on laajentunut 18 herran vahvuiseksi, uusimpina sopimuspelaajina omat kasvatit Aki Kohtamäki, Tomi Ania ja Aki Vainio-Hynnilä. Lisäksi pari kautta sitten ISB:ssä pelannut Petri Pollarinen tekee paluun SBS Lapuan riveistä Ilmajoelle. Viime kaudella Pollarinen iski II-divarissa 18 ottelussa kovat tehot 41+25=66 sijoittuen kolmanneksi Pohjanmaan lohkon pistepörssissä. ISB saa samassa paketissa liikettä, kovan rightin puolen laukauksen ja paljon viimeistelytaitoa.

Muista pelaajista jo viime kaudella polvivaivoista kärsinyt puolustaja Jarno Haapamäki joutuu jättämään jo toisen kauden väliin, kun leikkauspöytä kutsuu polvea elokuussa. Viime kaudella kapteenin nauhaa menestyksekkäästi kantanut Heikki Nikkola hakee puolestaan pelipaikkaa ”ylhäältä” SPV:n riveistä ja treenaakin koko kesän Seinäjoella. Farmisopimuksen puitteissa Heikki saattaa kuitenkin olla myös ISB:n käytettävissä. Tehohyökkääjä Eero Rahnaston kanssa sopimusneuvottelut ovat vielä kesken.

– Joukkueen runko on pidetty tarkoituksella hyvin viime kauden kaltaisena. Haluamme edelleen olla ilmajokinen joukkue ja koittaa tosissaan mihin se riittää. Mitään emme saa varmastikaan ilmaiseksi ja jokaisesta pisteestä joudutaan varmasti tappelemaan tosissaan, mutta sen aiomme myös tehdä. Treenejä on tällä hetkellä neljät viikossa ja vauhti kasvaa kesän edetessä, kertoo joukkueen kesäharjoittelusta vastaava pelaaja-valmentaja Markku Neva-Keturi.

Tämä hetken sopimuspelaajat:
Maalivahdit:
Timo Paakkinen
Jani Syysmäki

Puolustajat:
Antti Kuusisto
Olli Yli-Karjanmaa
Juha-Matti Valli
Jarkko Hietikko
Sami Hillu
Jukka Kantoniemi (SB Vaasa)
Aki Kohtamäki

Hyökkääjät:
Ville Loukasmäki
Miika Toivio
Teemu Turunen
Tatu Hietikko
Pekka Laitila
Markku Neva-Keturi
Aki Vainio-Hynnilä
Tomi Ania
Petri Pollarinen (SBS Lapua)

 
Atria
Botnia-Korro Oy
Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa
Fat Pipe
Intersport
Kellotukku Hautaniemi
Lähdesmäki
Lakeuden Etappi
Oma Säästöpankki
Solarsound
VV-Kuivaus