SUNNUNTAINA MIEHILLÄ ISOJEN PANOSTEN PELI, NAISET KOTITURNAUKSESSA LAUANTAINA

Miesten edustusjoukkueella on sunnuntain ottelussa panokset kohdillaan, kun vieraaksi saapuu Kokkolan Nibacos. Joukkueet ovat sarjataulukossa peräkkäin tasapisteissä ja ottelulla onkin jo iso vaikutus divarikarsintojen paikkoja jaettaessa.

Syyskierroksella Nibacos piti pisteet kotonaan lukemin 6-5. Tuolloin isoa roolia näyttelivät erikoistilanteet. ISB ei pystynyt hyödyntämään yhtään kolmesta ylivoimastaan ja Nibacos taas rankaisi ilmajokisia molemmilla mahdollisuuksillaan.

ISB ei vielä pitkän joulutauon jälkeen ole saanut peliään rullaamaan. Marraskuinen tuplaviikonloppu SB Vaasan kakkosjoukkuetta, sekä Mailattomia vastaan on ollut ilmajokisten ehjintä esitystä tällä kaudella. Tuon jälkeen pisteet tulivat kevätkauden avausottelussa SB Kauhajokea vastaan varsin virkamiesmäisellä esityksellä ja viime viikonloppuna kuriton puolustaminen aiheutti kauden kolmannen tappion TU:n vieraana. Joukkueen riveistä on varmuudella pois ainoastaan SPV:n A-junioreiden matkassa oleva Jouni Lampinen.

Nibacos puolestaan on kahden ottelun voittoputkessa. Ennen joulua kaatui vieraissa Mailattomat ja viime perjantaina PT-94 Vaasasta joutui toteamaan Kokkolan ylpeyden paremmakseen. Tällä hetkellä joukkueen parhaat pistemiehet ovat edelliskausista poiketen nuoremman osaston edustajia. Erityisesti Joni Lehtisen taitojen muuttumista myös tehoiksi on muuallakin odoteltu. Huonompi uutinen Nibacokselle on varmasti Jukka-Pekka Pelto-Arvon siirtyminen kokonaisuudessaan SPV:n paitaan. Tähän asti SPV:n A-junioreista rinnakkaisedustuksella Nibacosin riveissä esiintynyt Pelto-Arvo kuritti myös ISB:tä syyskierroksella tehoin 2+2.

Nyt jos koskaan on salibandyn ystävien aihetta suunnata Ilmajoki-hallille. Tästä ei paljon panos enää runkosarjan peliin kovene!

ISB – Nibacos sunnuntaina klo 15.00

ps. Salibandyn nälkää pääsee tyydyttämään jo lauantaina naisten 2.divariturnauksessa. Nousukarsintapaikkaa hamuava ISB:n naisjoukkue on tulessa klo 10.00 (PSB Lapua) ja klo 18.00 (Nurmon Jymy). Turnaukseen on ilmainen sisäänpääsy.

 
Atria
Botnia-Korro Oy
Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa
Fat Pipe
Intersport
Kellotukku Hautaniemi
Lähdesmäki
Lakeuden Etappi
Oma Säästöpankki
Solarsound
VV-Kuivaus