TOISEN TURNAUKSEN SATOA

FBC Remix – ISB (2 – 2)

Kauden toinen turnaus aloitettiin FBC Remixin kohtaamisella Isokyrössä. Remix on sarjan uusi tulokas, joten ennakko-odotuksia pelistä ei ollut. Peliä oli pelattu kymmenisen minuuttia, kun Ilmajoki sai avausmaalinsa. Maalilla oli porukkaa kuin Komian avajaisissa Seinäjoella. Latva-Kokko kiersi maalin takaa ja syötti maalin eteen, josta Neva-Keturi toimitti pallon maaliin. ISB:n toinen ja viimeiseksi jäänyt maali tuli ajassa 14.29 maalin edustalla olevassa hässäkässä. Niemelä taisteli pallosta loppuun asti ja pienellä siirrolla Neva-Keturille pallo suhahti maaliin. Ajassa 14.49 ISB sai kokeilla ylivoimaa. Ylivoima toimi, mutta ei yltänyt maaliin asti.

Toisessa erässä ISB:n esitys oli vaisumpi kuin ensimmäisessä. Paikkoja maaleihin oli, monet vedoista kilahtivat komeasti tolppiin.

Kolmannen erän alussa Remix otti heti luulot pois ISB:ltä ja aloitti ärhäkkään karvauksen. Remixin ensimmäinen maali syntyi ajassa 30.09. Ilmajoen puolustuksesta huolimatta Remixin pelaaja löysi aukon ja laukoi pallon maaliin. Remixin tasoitusmaali syntyi ajassa 37.29. Loppuottelu oli kiivasta taistelua ja ISB:lle olisi maali maistunut, mutta pallo ei kovasta yrityksestä huolimatta löytänyt perille.

SB Kauhajoki – ISB (1 – 6)

Päivän toinen peli oli entuudestaan tuttua Kauhajokea vastaan. Ensimmäisessä erässä joukkueet kävivät kovaa taistoaan toisiaan vastaan, mutta maaleja ei syntynyt.

Toisen erän Kauhajoki aloitti vahvasti tekemällä ajassa 15.08 ensimmäisen maalinsa. ISB:n ensimmäinen maali tuli kellon näyttäessä 22.19. Isoniemi veti maalille ja Heikosen maalinedustyöllä saatiin verkko heilumaan Kauhajoenkin päässä. Toistuva väärä pelitapa koitui Kauhajoen kohtaloksi ajassa 22.39. ISB pääsi kokeilemaan ylivoimaa ja tulosta syntyi Koskisen syöttäessä vasemmasta laidasta herkullisen poikkisyötön Latva-Kokolle, joka maalivahdin avustuksella toimitti pallon maaliin.

Kolmatta erää oli pelattu 3.40, kun Koskinen teki kolmannen maalin komealla kiertovedolla Yli-Rahnaston syötöstä. ISB:n neljäs maali tuli vain vajaa kaksi minuuttia edellisestä. Vaparitilanteessa Heidi Autio siirsi Karoliina Mäki-Jussilalle viereen ja Karoliina sai rauhassa katsoa vedolle osoitteen Kauhajoen maalissa. Kauhajoki pääsi taas lämmittämään jäähypenkkiä ajassa 36.39, syynä estäminen. Ylivoima jauhoi, kunnes ajassa 37.08 Kauhajoki sai vielä toisen jäähyn mailaan lyömisestä. Tilanne oli ISB:lle herkullinen, kolme vastaan viisi. Pallo liikkui nätisti ja vetoja syntyi, mutta Kauhajoki peitti useammat hyvin eikä pallo ei löytänyt tietään maaliin jäähyjen aikana. Ilmajoen viidennen maalin teki Niemelä pistämällä maalin edessä harhailevan pallon oikeaan osoitteeseen.

Päivä oli siis ISB:lle hyvä, kolme pistettä rikkaampana takaisin kotiin!

Päivän tehot: Neva-Keturi Jenni 2+0, Niemelä Pia 1+1, Latva-Kokko Outi 1+1, Koskinen Salla-Mari 1+1, maalitilinsä avanneet Heikonen Riikka 1+0 ja Mäki-Jussila Karoliina 1+0 sekä Isoniemi Anni 0+1, Autio Heidi 0+1 ja Yli-Rahnasto Hanna 0+1.