TOSIPELIT KÄYNTIIN VIIKONLOPPUNA

Kauden kohokohta alkaa olla käsillä, parrat kasvaa, osalla, ja aurinko paistaa. On pleijarien aika! ISB:n 1.karsintakierroksen vastustajaksi valikoitui pohjoislohkon play-offien jälkeen lohkon kakkonen Papas Kajaanista. 18 ottelusta Papas voitti 13 ja hävisi 5 maalisuhteen ollessa 58 osumaa plussan puolella. Joukkueen kovin pistenikkari Anssi Sirviö nakutti 16 pelaamassaan runskosarjan ottelussa tehot 26+14=40. Joukkueen ylivoima muotoutui maaliksi keskimäärin 3 minuutin ja 45 sekunnin välein ollen pohjoislohkon kolmanneksi parasta. Alivoima oli niin ikään kolmanneksi parasta, omissa soi kutakuinkin 4 minuutin ja 20 sekunnin välein. Lohkon play-offeissa vastaan tuli sarjakolmonen UIFK Oulusta, joka kukistui otteluvoitoin 2-0 (20-5, 9-8).

Siinä kylmiä faktoja Papaksen tästä kaudesta. Viimeksi joukkueet ovat kohdanneet keväällä 2007, niin ikään divarikarsinnoissa. Silloin lohkomuotoisena pelatuissa karsinnoissa ISB oli kolmas ja Papas jäi viimeiseksi. Kaksi parasta nousi Divariin. Edellisestä kohtaamisesta löytyy juttua tuolta: https://www.isb.fi//miehet-edustus/ottelu/280. Tilastolinkki ei valitettavasti enää toimi.

ISB päätti yläloppusarjan tunteikkaalla pelillä Jymyä vastaan, joka palveli hienosti tulevia karsintapelejä. Nyt tarvitaankin yleisön kaikki tuki rumpuryhmiä myöten, että hallissa on jälleen karsintojen koittaessa karnevaalitunnelma. Ottelusarja on mallia paras kolmesta, ja ISB:llä on kotietu. Lauantaina, kuten oikeastaan koko viikonlopun, Ilmajoki-halli on kuitenkin muussa käytössä, joten karsinnat aloitetaan Kajaanissa. Toinen osaottelu pelataan sunnuntaina Ilmajoella ja mahdollinen kolmas niin ikään Ilmajoella, todennäköisesti heti maanantaina. Pelit siis mahdollisesti kolmena päivänä peräkkäin, tämä on todellista play-off -meininkiä!

Todennäköinen otteluohjelma:
La 16.3. Papas-ISB klo 15.00 tai 17.00 (riippuu Papas-naisten liigakarsinnoista), Kajaanihalli
Su 17.3. ISB-Papas klo 18.30, Ilmajoki-halli
sekä tarvittaessa Ma 18.3. ISB-Papas klo 18.30, Ilmajoki-halli

NYT MUKAAN KARSINTATUNNELMAAN ! ! !