TU VASTAANTULIJA SARJA-AVAUKSESSA

2.divarin Pohjanmaan lohko saatiin käyntiin Ilmajoella ISB:n ja TU:n mittelöllä. Ottelusta ei muodostunut mitään klassikkoa, vaan ISB suorastaan jyräsi TU:n yli leveällä rintamalla. Pahimmin vieraita kurittivat Ville Loukasmäki (6+1) ja Miika Toivio (4+1). Avauserä mentiin lukemissa 4-2, eikä peli vielä vaikuttanut ratkenneelta. Toisen erän alussa TU tuli vielä maalin päähän, mutta sen jälkeen ISB painoi kaasua ja katosi horisonttiin. Erityisesti viimeisen erän 11 maalia ovat jopa toisaalta hieman surullinen lukema, miten sen nyt sitten ottaa. Loppulukemat 19-7 (4-2, 4-2, 11-3).

Ensimmäisiä kakkosdivarimaaleja iskivät heti avausottelussaan kaikki uudet ”divarilaiset” Jukka Mäenpää (1+3), Mikko Ala-Huikku (1+0) ja Joonas Haapamäki (1+0). Nuorisokenttää kolmannessa erässä täydentänyt Jouni Lampinen ei montaa vaihtoa tarvinnut, vaan tehot 2+1 tulivat kasaan melko nopeasti. TU:n parhaana palkittiin tehoilla 4+0 operoinut Tuomas Määttälä.
Uutta tulospalvelua ei saatu vielä toimimaan, katsotaan josko jo kahden viikon päästä.

Ensi viikolla matkustetaan Kauhajoelle, nähtäväksi jää jatketaanko siitä mihin tänään jäätiin.

Tehot: Loukasmäki 6+1, Toivio 4+1, V-M Vasanko 2+2, Mäenpää 1+3, Laitila ja Lampinen 2+1, Rahnasto 0+3, Hietikko ja Lehtolainen 0+2, Ala-Huikku ja Jo Haapamäki 1+0 sekä Ja Haapamäki ja Yli-Karjanmaa 0+1.

Maalikooste by Aistimo Design: http://www.youtube.com/watch?v=eGBHUUQAwx0&feature=youtu.be

-jj-