EDUSTUS MATKAA KOKKOLAAN

ISB:n miehet pääsevät vaihteeksi tienpäälle, kun vuorossa on odotettu reissu Kokkolaan Nibacoksen vieraaksi. Joukkueet kohtasivat jo Suomen Cupissa turnausmuotoisesti pelatulla toisella kierroksella. Tuolloin Nibacos oli niukasti parempi maalein 4-3. Sarjapelinsä Kokkolan ylpeys aloitti vakuuttavalla 2-12 vierasvoitolla Vaasalaisesta PT-94:stä. Viime viikonloppuna tuli kuitenkin vajaamiehisenä lunta tupaan SB Vaasan kakkosjoukkueen pitäessä pisteet Vaasassa 6-1 numeroin. ISB on ehtinyt pelaamaan jo kolme ottelua ja näistä tuloksena on kolme selkeää voittoa. Perjantaina vastus on kuitenkin ennakkokaavailujen mukaan kovempi ja jääkin nähtäväksi pitääkö valkoisten hyvä vire tällä kertaa koko ottelun.

Eero Rahnasto, muutaman kerran olet tainnut Kokkolassa vierailla pelaamassa. Millä mielin tällä kertaa reissuun?
Hyvällä ja luottavaisella mielellä, vaikkakin tiukka vääntö tulossa.

Kolme peliä kaudesta takana, joten suurempia päätelmiä ei ole syytä vielä tehdä. Onko alkukaudessa kuitenkin ollut eroja viime kauteen vai menevätkö asiat samalla painolla?
Tänä vuonna on joukkueen peli lähtenyt pirteämmin käyntiin, joka on ainakin itselle pieni yllätys teho-cupin ja suuren pelaajavaihtuvuuden takia.

Viime pelissä maaliverkko tuntui taas löytyvän siihen malliin, että tuomaritkin meinasivat rajoittaa tehtyjen määrää. Ketjukaveri on kuitenkin tällä saralla vielä edellä. Ovatko roolit vaihtuneet tälle kaudelle?
Ei varmaan kokonaan, mutta toivottavasti ketjun peli olis sen verran monipuolista, että tulis erilaisia maalia monista tilanteista ja mieluiten vastustajan päähän.

Jukka sai viimeksi ISB:n avausmaaliveikkauksessa sen verran osumaan, että kentällinen meni oikein. Laitetaanko kokemuksella paremmaksi, eli kuka perjantaina iskee valkoisten ensimmäisen maalin?
Sanotaan, että Laitilan Pekka.

Nibacos – ISB
Pe 25.10.2013 klo 19.00
Kokkola, Hollihaka

 
Atria
Botnia-Korro Oy
Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa
Fat Pipe
Intersport
Kellotukku Hautaniemi
Lähdesmäki
Lakeuden Etappi
Oma Säästöpankki
Solarsound
VV-Kuivaus