ISB II – AMERIKAARTO 5-3

Päivän toisessa ottelussa vastaan asettui SB Amerikaarto. Ekan pelin jälkeen oli päät nostettu pystyyn, ja lähdettiin taistelemaan taas voitosta.

Pelin alku kulki tasaisissa merkeissä. Kummatkin pyörittivät vuoron perään hyökkäyksiä ja kyttäsivät maalipaikkoja. Kummatkin saivat muutaman maalipaikan luotua mutta tuloksetta. Eka erä päättyi näin maalittomaan tasapeliin.

Toinen erä alkoikin heikosti. SB Amerikaarron puollustaja kaarteli laidasta läpi ja ampui hyvältä tontilta pallon maaliin. Kolme minuuttia myöhemmin Amerikaarto iski toiseen kertaan ja peli näytti hieman kääntyvän heille. Muutama maalipaikka saatiin taas luotua mutta tuloksetta. Toinen erä vastustajalle 0-2.

Kolmas erä alkoi päin vastoin kuin toinen. Nyt iskettiin itse heti erän alettua. Toivio avasi pallon vastustajan kulmaan, Jere Kiviluoma pyöräytti kulmasta itsensä vapaaksi ja tinttasi pallon maaliin. Hieno tahtomaali Jereltä! Mutta ei mennyt kauaakaan kun Amerikaarto kampesi itsensä taas johtoon. Hieno veto takayläseen. Tästä seitsemän minuuttia myöhemmin pistettiinkin sitten isompaa vaihdetta silmään ja ruvettiin kääntämään peliä itselle. Minuutin sisään iskettiin pallo kolmesti Amerikaarron verkkoon. Ensimmäisenä Fält, Neva-Keturin passista, toisena Rahko, Neva-Keturin passista sekä vielä Mäki-Jussila, Lähdesmäen esityöstä. Loppupeli puollustettiinkin mainiosti ja näin peli käännettiin itselle 5-3 voitoksi.

Tehoille:
Toivio 1+1
Neva-Keturi 0+2
Kiviluoma 1+0
Fält 1+0
Rahko 1+0
Mäki-Jussila 1+0
Lähdesmäki 0+1

#15