ISB II KOLMANTEEN TURNAUKSEENSA

02.11.2007

Kapteeni Manne Niemelä johdattaa lauantaina 3.11. soturinsa taisteluun neljästä sarjapisteestä Kuortanehallin isolla matolla. Pohjalla on kaksi voittoa ja kaksi tappiota, ja lisäksi muhimassa on pari lisäpistettä Atria-ottelusta. Nähtäväksi jää, miten ja ennen kaikkea milloin liitossa asia ratkaistaan.

Päivän ensimmäisessä pelissä klo 13 kohdataan Jalasjärven Jalas, joka on aloittanut kauden kahdella tasurilla ja kahdella tappiolla. Aikaisempia kohtaamisia joukkueiden välillä ei ole. Klo 16 alkavassa ottelussa kohdataan puolestaan SC Saragoza Kristiinankaupungista. SCS:aa rasittaa tasuri Jalasta vastaan, muut ottelut ovat päättyneet voitollisesti. Päästettyjä maaleja joukkueella on sarjan vähiten, 10 kpl. ISB II:n ja kristiinalaisten tiet kohtaavat ensi kerran, tosin osa kakkosen jätkistä on ollut kyykyttämässä Saragozaa edustuksen riveissä kolmosdivarissa kaudella 04-05.

Kovasta mediakohusta johtuen Valkku on julkistanut kokoonpanon Jalas-otteluun jo ottelun aattona pidetyssä lehdistötilaisuudessa. Otteluun lähdetään ainoastaan kahdella kentällisellä + yhdellä maalivahdilla ja luottamus kohdistuu tällä kertaa kokemukseen, nuorison jäädessä rannalle. Debyytti tälle kaudelle suodaan mm. puheenjohtaja Jouppilalle. Sen sijaan uuteen torjuntapaitaan vielä totutteluvaiheessa oleva Hietala ei mahdu kyyteihin.

Ketjukoostumukset Jalas-ottelussa:
Haapamäki Janne – Niemelä – Puhtimäki
Latvasalo – M.Kivimäki

Huhtanen J-M – Jouppila – Ranto
P.Kivimäki – Metsä-Ketelä

Ruohoniemi (mv)