ISB MATKAA PORIIN

Lauantaina 13.2. ISB ajelee Poriin SBS Porin vieraaksi. Vastustaja on se toinen ääripää sarjataulukossa verrattuna hiljattain Ilmajoki-hallilla 8-10 -voiton nappaamassa käyneeseen sarjajohtaja FBT Poriin. Ilman pistettäkään tämän kauden divarin tähän asti tahkonneella SBS Porilla on ollut vähintäänkin erikoinen otteluohjelma tämän kauden divarissa, sillä kauden alussa olleen kolmen peräkkäisen kotiottelun jälkeen joukkueella oli peräti 11 ottelun vierasputki, johon mahtui yksi kotiottelu väliin.

Kolmeen kuukauteen siis tasan yksi kotiottelu ei voi olla millään mittarilla järkevä systeemi. Nyt sitten 8 viimeistä ottelua Porissa, 7 kotiottelua ja viimeinen FBT:tä vastaan ”vieraissa”. Tiedä sitten, onko tällä peliohjelmalla ollut vaikutusta joukkueen esityksiin. Alkukauden murskatappiot ovat joka tapauksessa viime aikojen kotiotteluissa pienentyneet ja tästä voi päätellä joukkueen pelin parantuneen. Kotijoukkueella ei ole mitään hävittävää, ja sarjan toiseksi viimeisenä olevan ISB:n saapuminen Poriin lauantai-illan ratoksi on varmasti kauden päätapahtuma.

Vierailija ISB:n lähtökohdat ovat koko tämän kauden aikaisempiin sarjapeleihin peilatessa ehkä heikoimmat. Maalivahdeista Jani Syysmäki on työesteiden vuoksi poissa, samaten hyökkääjistä Tomi Ania. Muista hyökkääjistä Teemu Turusen kausi on paketissa kaukalopallossa sattuneen nivusrepeämän vuoksi ja Pekka Laitilan osallistuminen on epävarmaa. Puolustajista Aki Kohtamäki on ylioppilaskirjoituksiin valmistavalla kertauskurssilla ja Sami Hillu puolestaan vahvistaa loppukauden ajan SPV:tä farmisopimuksen puitteissa, eikä Samia nähdä enää ISB-paidassa tällä kaudella. Lisäksi vielä otteluvalmentaja Markus Kujanpää on estynyt, joten melko erilaisista lähtökohdista kauden aikaisempiin otteluihin verrattuna lähdetään, onhan joukkue tottunut lähtemään otteluihin isolla rosterilla.

Joka tapauksessa pisteistä lähdetään tappelemaan ja katsotaan mihin se riittää. Ottelu alkaa Porin Urheilutalolla klo 17.00.

http://www.sbspori.fi/