ISB/TEAM ATRIA ALOITTI UUDEN VUODEN KOTIVOITOLLA SB KAUHAJOESTA!

Kinkut sulateltu, hyvin treenattu ja joukkue oli jälleen täynnä uutta tarmoa kun vieraaksi kotikentälle saapui SB Kauhajoki. Joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen Kauhajoella päättyi maalikarkeloiden jälkeen Isb/Team Atrian nimiin maalein 16-11.
1. Erä
Ottelu alkoi varsin vauhdikkaasti kun ajassa 00:13 Jyri Ala-Piirto tarjoilee ja Juha-Matti Kiviluoma viimeistelee tilanteeksi 1-0. Jo ottelun ensimmäiset vaihdot tekee selväksi sen, että kumpi joukkue peliä vie ja kumpi joutuu tyytymään vikisijän rooliin. Kotijoukkue painaa ja sen seurauksena Kiviluoma tekee illan toisensa Seppo Peltolan esityöstä. Isb/Team Atria lyö lisää vettä myllyyn ja ensimmäisen kymmenminuuttisen jälkeen tulostaululla komeilevat 5-0 lukemat kotijoukkueen hyväksi. Maaleista vastasivat Tero Koskilammi (Arto Roumio), Juha-Matti ”Hattu” Kiviluoma (Sami Kortesmaa), Arto Roumio (Tero Koskilammi). Tämän jälkeen SB Kauhajoki yrittää herätellä joukkuettaan aikalisällä, mutta sekään ei auta vaan Joonas Olkkonen on jäänyt merkkaamatta ja Tero Koskilammen Happy Ending syöttö napsahtaa lapaan ja tilanne 6-0. Vielä ehtii Jyri Ala-Piirto napauttamaan tilanteeksi 7-0 Seppo Peltolan syötöstä ennen kuin Sb Kauhajoki saa kuparisen rikki Janne Komsin toimesta. Tauolle lähdetään kuitenkin Isb/Team Atrian 8-1 johdossa kun Kiviluoman neljäs häkki näkee päivänvalon Peltolan syötöstä.
2. Erä
Toisessa erässä sama kaava jatkuu ja kotijoukkue tekee erän alkuun kaksi maalia. Maaleista vastasivat Roumio Koskilammen syötöstä ja kotiyleisön edessä ensimmäistä kertaa esiintynyt Harri Käpyaho Rahnaston Eeron passista. Vaikka ennen ottelua puhuttiin että samanlaista otteen menettämistä ei saa tapahtua kuin Kauhajoella niin taisi vähän takin napit aueta ja Sb Kauhajoki pääsi kokoajan paremmille tekopaikoille ottelun edetessä. Kotijoukkueen hieman jarrutellessa pääsi Kauhajoki peliin paremmin ja paremmin mukaan. Seuraavista maaleista vastasivat vieraiden Miki Kattelus ja pistepörssissä korkealla keikkuva Juhani Lehtonen. Erän lopulla Peltola iskee vielä kahdesti Ala-Piirron syötöistä ja toiselle erätauolle mennään Kotijoukkueen selvässä 12-3 johdossa.
3. Erä
Vaikka peli oli jo selvä ja tiedettiin että kolmannesta erästä tulisi vain pelailua niin haluttiin kuitenkin pitää numerot siedettävinä. Ottelu jatkuu hyvin avoimena ja ensimmäisestä maalista vastaa Kauhajoki ja Leevi Hietalahti. Seuraavassa vaihdossa Roumio naulaa ja syöttöpisteen merkkauttaa Janne Aro. Tämän jälkeen molemmat luovat hyviä paikkoja, mutta maalivahdit molemmissa päissä ottavat hyviä koppeja ja ihan samanlaisiin maalijuhliin ei päästä kun Kauhajoella. Molemmat joukkueet osuvat vielä kertaalleen ja näin ollen Isb/Team Atria murskaa Sb Kauhajoen lukemin 14-5.
Summasummaarum:
Joulun paaston jälkeinen ottelu ja vauhtia riitti yllättävänkin hyvin ja viimeistelykin varsinkin ensimmäisessä erässä oli varsin mallikasta. Seuraavassa pelissä Isb/Team Atria kohtaa FBC Remixin Isokyröstä. Ottelu pelataan Laihian monitoimitalolla 12.1.2019 klo. 18.30 alkaen ja voitolla pelistä Isb/Team Atria nousisi jo neljänneksi.
Ottelun tehomiehet: Peltola 2+3, Koskilammi 2+3, Kiviluoma 4+0, Roumio 3+1, Ala-Piirto 1+3, Olkkonen 1+1, Käpyaho 1+0, Rahnasto, Kortesmaa ja Aro 0+1
#88