Kakkosen Kokkolan reissu pettymys

Kakkonen jatkoi pelejä Joulun alla Kokkolan Hollihaassa. Vastassa olivat ennalta ajateltuna kaksi päävastustajista, joten sitä näkökulmaa vasten saaliina saatu 1 piste on pettymys. Varsinkin tappio Mailattomille kirvelee, mutta onneksi revanssin paikka on vielä myöhemmin! Allekirjoittanut ei ollut mukana Kokkolassa, joten raportti jää pöytäkirjan tulkinnan tasolle.

Ensimmäinen peli Teriä vastaan päättyi 2-2. Maininnan arvoista ovat Terin tekemä avausmaali ajassa 0.21 ja Lehtisen tasoitus ajassa 43.25 ilman maalivahtia. Teron pelastamana siis piste ISB:lle!

Päivän toisessa pelissä tuli sitten pataan Mailattomilta 5-7. Tästäkin pelistä tulee maininta pelin alusta. Mailattomat on takoneet 3-0 johdon reilussa kymmenessä minuutissa! ISB on kirinyt vielä rinnalle, mutta pisteet tosiaan Seinäjoen pojille. Vastustaja näyttää onnistuneen myös rangaistuslaukauksessa. ISB sen sijaan vaeltaa edelleen varjojen mailla, mitä tulee ylivoima tehokkuuteen! Uuteen vuoteen lähdetään parantamaan peliä, kokonaisuudessaan, ei tässä muutakaan voi.

Sisupuukot Hollihaasta jäävät pöydälle.

Pisteille Kokkolassa:

Petri Kivimäki 2+1, Jussi Palo ja Janne Haapamäki 1+2, Tero Lehtinen 2+0, Jouni Lampinen 1+0 ja Aki Kohtamäki 0+1

 
Atria
Botnia-Korro Oy
Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa
Fat Pipe
Intersport
Kellotukku Hautaniemi
Lähdesmäki
Lakeuden Etappi
Oma Säästöpankki
Solarsound
VV-Kuivaus