Runkosarja
27.2.2016, 15:00
Jeppis FBC
2 - 2
ISB
Nurmo, Qmax Arena
Miehet II

Raportti

KAKKONEN TASAPELIIN

ISB II kohtasi Qmaxin nihkeähköllä matolla Jeppis FBC:n. Ensimmäinen erä menikin taas parketin jälkeen totutellessa alustaan ja pihasählyjen kapea kaukalo oli jättänyt jälkensä ISB:n liikeeseen. Jeppis piti palloa ja ISB:n saadessa pelivälineen se pääsääntöisesti luopui siitä nopeasti. Ajassa 10.17 vääjäämätön tapahtui ja Jeppis siirtyi Kimmo Salosen (2+0) maalilla johtoon. Täysin Jeppiksen erä.

Toiseen erään ISB lähti rauhoittamaan peliä ja hallitsemaan pelivälinettä tarkemmin. Tasoitusmaali syntyi kuitenkin vastahyökkäyksestä, kun Joonas Olkkonen laukoi uudella kävelysauvallaan ensikosketuksella kainalosta sisään. Erän loppupuolella sattui harmittava nukahdus ja Salonen vei Jeppiksen jälleen johtoon. Muutoin ISB-merkkinen erä.

Päätöserä oli tasaisin, edelleen pallonhallinta oli kohtuullisen hyvin peliohjelmassa. Tasoitusta saatiin odottaa viime minuuteille, kun ajassa 42.40 Markku Neva-Keturin laukaus meni jollain ihmeen kaupalla läpi puolustusmuurin maalille asti. Syöttöpiste Riku Heikoselle. Lopputulos 2-2 tyydytti ainakin ISB:tä.

#12