Runkosarja
30.1.2016, 18:00
Crusaders
3 - 1
ISB
Nurmo, Nurmohalli
Naiset edustus

Raportti

Crusaders-ISB

Toiseen peliin lähdettiin tasapelistä sisuuntuneena haastamaan sarjakakkosta Crusadersia. Ensimmäisen erän alku oli tasaista vääntöä ja molemmille joukkueille avautui muutamia maalipaikkoja. Erän loppupuolella ajassa 11.21 ISB siirtyi 0-1 johtoasemaan. Kääriäinen sai kovan karvauksen päätteeksi katkottua vastustajan syötön ja siirrettyä pallon Aution lapaan, josta se oli helppo toimittaa maalin perukoille. Toinen merkintä pöytäkirjaan tuli ajassa 11.50, kun ISB:lle vihellettiin 2 minuutin rangaistus estämisestä. Vahvan alivoimapelaamisen tuloksena erätauolle lähdettiin ISB:n 0-1 johtoasemassa.

Toinen erä ei ehtinyt kauan vanheta, kun pelikellon näyttäessä 16.29 Crusaders tasoitti pelin 1-1. Usko omaan tekemiseen jatkui vahvana tämänkin jälkeen ja molemmat joukkueet tehtailivat maalipaikkoja tasaiseen tahtiin. Ajassa 17.27 vihellettiin ISB:n toinen rangaistus. Alivoima saatiin jälleen taisteltua tuloksellisesti, mutta jäähyn jälkeiset sekunnit osoittivat vaarallisuutensa ja Crusaders pääsi maalaamaan tulostaululle lukemat 2-1 ajassa 19.29. Toisen erän loppupuolella vastustaja taituroi reikäpallon kolmannen kerran ISB:n maaliverkkoon, pelikellon näyttäessä 27.20. Toiselle erätauolle lähdettiin Crusadersin johtaessa 3-1.

Kolmannen erän vahvasta taistelusta huolimatta tilastomerkintöjä ei valitettavasti enää saatu. Näin ISB joutui taipumaan ja pisteet lähtivät Crusadersin matkaan.

ISB:ltä parhaana pelaajana palkittiin Marika Kääriäinen

Tehot: Armi Autio 1+0 ja Marika Kääriäinen 0+1

#17