MIESTEN EDUSTUSJOUKKUE ALAJÄRVEN VIERAAKSI

ISB:n bussinkeula suuntaa perjantaina kohti Vimpeliä, jossa SC Alajärvi isännöi ilmajokisia. Amatöörit pääsevät maistamaan hieman ammattilaisten peliaikoja, kun ottelu vihelletään käyntiin kello 20.00 paikallista aikaa.

Sarjanousija Alajärven kausi on tuottanut toistaiseksi kuusi sarjapistettä. Putoamiskamppailussa oleva joukkue on saalistanut näistä peräti neljä Mailattomien kustannuksella ja kertaalleen on kaatunut vaasalainen PT-94. Tästä huolimatta ilmajokiset eivät aio lähteä reissuun servetit kaulassa helppoja pinnoja hakemaan. Muistissa on syksyllä 12-6 päättyneen pelin jälkeinen itseluottamuspiikki, jonka voimin Alajärven edustajat lupasivat osien vaihtuvan kotipelissään.

ISB sai jälleen pelijuonesta kiinni kahden hieman heikomman suorituksen jälkeen ja Nibacos kaatui edellisellä kierroksella numeroin 8-5. Erityisesti 5-5 pelissä ilmajokiset olivat kuskin paikalla ja jättivät kokkolalaiset katselemaan perävaloja. Parannettavaa jäi edelleen erityisesti alivoimaan. Nähtäväksi jää mitä joukkue on tähän keksinyt vai lopetetaanko vain jäähyllä istuminen kokonaan.

SC Alajärvi – ISB perjantaina klo 20.00 Vimpelin liikuntahalli