SARJANOUSIJA HAASTAA

Ailahtelevasti kautensa aloittanut ISB-joukkio saa sunnuntaina kauden toiseen kotiotteluunsa vastaan sarjanousija PT-94:sen. Vaasalaiset ovat lähteneet kauteen nöyrillä mielin ja tulos on ollut vähintäänkin tyydyttävä. Heti kärkeen yllätyksellinen kotivoitto Nibacoksesta 5-3 veti varmasti Kokkolassa mietintämyssyn päähän. Toisessa ottelussa Sievissä kotijoukkue TU oli parempi maalein 4-3. Aikaisempaa kokemusta tästä joukkueesta ei valkoisilla ole, mutta tuloksista voi päätellä, että vastaan asettuu tähän sarjaan kenties epätyypillisen nöyrästi puolustava nippu.

ISB:lle on siis tarjolla kunnon vastus ja nyt täytyykin saada ehjin 60-minuuttinen tälle kaudelle, mikäli pisteet aiotaan pitää Ilmajoella. Ainakaan SB Vaasa-pelin kaltaista huolimattomuutta ei (oletettavasti) vastahyökkäysjoukkuetta vastaan sallita. Terveystilanne on kotijoukkueella paras tähän mennessä tämän kauden sarjakoitoksista. Jarkko Ojala on palannut treenivahvuuteen ja Olli Yli-Karjanmaan edellisessä pelissä saama puujalkakain osoittaa paranemisen merkkejä hitaasti mutta varmasti.

Jos et ole hirvimies, sinulla on varmasti sunnuntaina loistavasti aikaa lähteä kannustamaan valkoisia Ilmajoki-hallille!

ISB – PT-94
Su 28.10.2012 klo 15.00
Ilmajoki-halli
Liput 5€/alle 15v. sekä ISB:n lisenssipelaajat 2€