SUOMEN CUP: SB VAASA – ISB/TEAM ATRIA

ISB lähti kamppailemaan torstaina 23.9. SB Vaasaa vastaan Suomen cupissa. Vajaa kokoonpano vaikeutti heti kättelyssä asioita, mutta tilanteesta selvittiin.

Alkulämmöt kuraisissa tunnelmissa varakapteeni Rahkolan vetämänä oli mainio valmistautuminen peliin.

Peli alkoi Vaasan hallinnalla. Vaasa karkaa ensimmäisessä erässä 2-0 johtoon, mutta ISB ilmoittautui peliin erän lopussa Aron maalilla. Erätauolle siirrytään lukemissa 2-1.

Toisessa erässä Vaasa jatkaa pyöritystä ja karkaakin loppujen lopuksi selvään 7-2 johtoon. ISB:n ainokaisen maalin laukaisee Tony Latvala mainiolla kulmavapari kuviolla.

Erätauolla ISB:n kopissa painotettiin aktiivisuutta ja kolmanteen erään lähdettiinkin hakemaan ensimmäistä erävoittoa. Periksi ei vielä annettu.

Kolmannessa erässä maalivahti Oskari Pitkärannan torjunnat piti ISB:n toivon vielä elossa. Tiitus Ahokkaan upea kanttilaukaus ylänurkkaan kavensi pelin tilanteeseen 7-3 ja saikin taistelutahtoa joukkueeseen. Erä päättyi lukemiin 7-3, joten ISB onnistui ottamaan erävoiton ja parantamaan osaksi peliään viimeisessä erässä, mutta lukemat oli silti selvät.

Opettava reissu rannikolle päättää Suomen Cupin ISB:n osalta. Nyt on aika keskittyä sarjapisteisiin ja pelit jatkuvatkin tulevana sunnuntaina 26.9. kotihallissa. Vastaan asettuu  nuori ja nälkäinen FBC Remix. Tervetuloa kannustamaan ISB voittoon!

Pisteet:

Janne Aro 1+1

Tony Latvala 1+0

Tiitus Ahokas 1+0

Timo Rahkola 0+1

Jesse Pelto-Piri 0+1

——

Oskari Pitkäranta torjunnat

5+8+9 = 22

——

#5

 
Atria
Botnia-Korro Oy
Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa
Fat Pipe
Intersport
Kellotukku Hautaniemi
Lähdesmäki
Lakeuden Etappi
Oma Säästöpankki
Solarsound
VV-Kuivaus