KAKKOSJOUKKUEEN KAUSI KÄYNTIIN

Kausi starttasi Vaasan Kauppiksella ja vastassa oli vuoden tauon jälkeen vanha tuttu Jymyn II-joukkue oikeasti kokeneine partoineen. Kasassa oli Kivimäen Peteä ja Kössiä lukuunottamatta koko oma rosteri + farmista ketjullinen lupaavia vastuunkantajia.

Pelin alku lähti hiukan liian hyvin käyntiin ja muutaman ISB-osuman jälkeen Jymy pääsi paremmin peliin mukaan. Uusista miehistä Riku Heikonen ja Jussi Mattila osuivat molemmat näyttävillä maaleilla ja pitivät ISB:n koko ajan piirun verran edellä. Erityismaininnan ansaitsee Juuso Haapamäki, joka kahdella maalillaan oli pelin ratkaisijoita ehkä hiukan oudommalla sentterin tontilla.

Loppupelistä Jymy pääsi lähelle, mutta loppulukemat 8-7 tiesivät kuitenkin pisteiden matkaamista Ilmajoelle. Järppää ei taaskaan saatu nollattua, mutta se nyt tuskin onnistuu vielä viiteentoista vuoteen. ISB:ltä peli ei ollut todellakaan mikään ruusu, ja tuore kapteeni etunenässä alisuorittivat. Tästä ylöspäin.

Tehoiljat Ottelukoosteesta.

#12

 

Iltapäivän toiseen otteluun ISB:n kakkosjoukkue sai vastaansa SB Amerikaarron. Liekö ensimmäisen pelin voitto Nurmosta saanut osan pelaajien vatsan täyteen, sillä niin puhditon ja taistelutahdoton lammaslauma nähtiin ISB:ltä askissa tässä ottelussa.Totutusti yleensä niin hyvin uhrautuvasti ja taistelevasti viime vuosina puolustanut ja vastahyökkäyksillä vastustajaa rokottanut joukkueen pelikirja oli aivan sekaisin tässä ottelussa, osa miehityksestä vietti vapaapäivää ylipitkine vaihtoineen ja keskialueen pallonmenetyksineen, joista Sb Amerikaarto rokotti surutta.

1.erätauolle siirryttiin 3-1 -tappionumeroissa. Juha Toivio kunnostautui ISB:n maalintekijänä. Ensimmäisestä erästä ei juuri jäänyt mieleen ku vastustajan hyökkäysten käännöt, joista se rokotti kolmesti, sekä maalivahtimme Ruohoniemen muutama hyvä torjunta sekä Vaasan Prisman McDonald,sin tuhdin aterian sulamattomuus!

Toinen erä jatkoi samaa kaavaa,ISB:n pelistä puuttui se kuuluisa punainen lanka, ei oltu hyviä kumpaankaan suuntan, josta parhaana osoituksena ehkä oli allekirjoittaneen tuhannen taalan paikka vastustajan maalilla 10 sekunttia ennen erän loppua, jonka jollain ihmeen kaupalla sai sössittyä ja siitä noin reilu viisi sekunttia niin vastustaja suorastaan viemällä vieden laittoi läpiajon päätteeksi 2. erän jälkeiset lukemat 6-1:een.

3 Erän viimeiset 7 minuutia olikin jo vähän parempaa ISB:tä.Kahteen ketjuun tiivistys siivitti joukkueen vielä ihan mukavaan loppukiriin, josta osoituksena Janne Haapamäen,Timo Fältin,Juuso Haapamäen ja Eero Santaharjun maalit.Ottelu 7-5 Sb Amerikaarrolle.

Valmennusjohdolle esittäisinkin kysymyksen…. että olisiko syytä muuttaa pelien välinen valmistautuminen,samanlaiseksi kuin edellisen kapteenin aikakaudella!??Se ainakin on tuonut myös jälkimmäisessä ottelussa toivotunlaista tulosta 🙂 Sisupuukko viikonlopusta kuuluu mielestäni hyvän viikonlopun pelanneelle Juuso Haapamäelle

Ottelukooste ja tehot

#8