Runkosarja
26.9.2015, 15:00
Amerikaarto
7 - 5
ISB
Vaasa, Kauppis
Miehet II

Raportti

Iltapäivän toiseen otteluun ISB:n kakkosjoukkue sai vastaansa SB Amerikaarron. Liekö ensimmäisen pelin voitto Nurmosta saanut osan pelaajien vatsan täyteen, sillä niin puhditon ja taistelutahdoton lammaslauma nähtiin ISB:ltä askissa tässä ottelussa.Totutusti yleensä niin hyvin uhrautuvasti ja taistelevasti viime vuosina puolustanut ja vastahyökkäyksillä vastustajaa rokottanut joukkueen pelikirja oli aivan sekaisin tässä ottelussa, osa miehityksestä vietti vapaapäivää ylipitkine vaihtoineen ja keskialueen pallonmenetyksineen, joista Sb Amerikaarto rokotti surutta.

1.erätauolle siirryttiin 3-1 -tappionumeroissa. Juha Toivio kunnostautui ISB:n maalintekijänä. Ensimmäisestä erästä ei juuri jäänyt mieleen ku vastustajan hyökkäysten käännöt, joista se rokotti kolmesti, sekä maalivahtimme Ruohoniemen muutama hyvä torjunta sekä Vaasan Prisman McDonald,sin tuhdin aterian sulamattomuus!

Toinen erä jatkoi samaa kaavaa,ISB:n pelistä puuttui se kuuluisa punainen lanka, ei oltu hyviä kumpaankaan suuntan, josta parhaana osoituksena ehkä oli allekirjoittaneen tuhannen taalan paikka vastustajan maalilla 10 sekunttia ennen erän loppua, jonka jollain ihmeen kaupalla sai sössittyä ja siitä noin reilu viisi sekunttia niin vastustaja suorastaan viemällä vieden laittoi läpiajon päätteeksi 2. erän jälkeiset lukemat 6-1:een.

3 Erän viimeiset 7 minuutia olikin jo vähän parempaa ISB:tä.Kahteen ketjuun tiivistys siivitti joukkueen vielä ihan mukavaan loppukiriin, josta osoituksena Janne Haapamäen,Timo Fältin,Juuso Haapamäen ja Eero Santaharjun maalit.Ottelu 7-5 Sb Amerikaarrolle.

Valmennusjohdolle esittäisinkin kysymyksen…. että olisiko syytä muuttaa pelien välinen valmistautuminen,samanlaiseksi kuin edellisen kapteenin aikakaudella!??Se ainakin on tuonut myös jälkimmäisessä ottelussa toivotunlaista tulosta 🙂 Sisupuukko viikonlopusta kuuluu mielestäni hyvän viikonlopun pelanneelle Juuso Haapamäelle

Ottelukooste ja tehot

#8