Miehet II

Raportti

FBC Remix - ISB II 14-8

1Erä: Ottelu lähtee vauhdikkaasti liikkeelle ja pallo on ensimmäisen kerran
Ilmajokisten maalissa kun ottelua on ehditty pelata vasta reilut kaksi minuuttia.
Minuutti edellisestä ja Jarno Mäki-Jussila kiskaisee ISB:n takaisin rinnalle, syötön
tähän maaliin tarjoili Tero Lehtinen. Remix siirtyy 2-1 johtoon hetkeä myöhemmin,
mutta Mäki-Jussila tasoittaa ottelun toistamiseen kapteeni Nikkolan syötöstä. Remix
ottaa ottelussa kuskin paikan viimeistelemällä seuraavat kolme maalia. Juha Toivio
kaventaa Lehtisen passista erän lopulla ja ensimmäiselle erätauolle siirrytään 5-3
tilanteessa.

2Erä: Remix kasvattaa johtoaan heti erän alkuun maalilla, jonka jälkeen tilanteita
on paljon molemmissa päissä ja lopulta ISB:n Petri Kivimäki onnistuu kaventamaan
ottelun 6-4 Mäki-Jussilan toimiessa syöttäjänä. Remix tekee toisen erän kaksi
viimeistä maalia ja mehulle mennään tilanteessa 8-4.

3Erä: Kolmas erä on vauhdikasta päädystä päätyyn peliä Kyröläisten maalatessa ensin.
ISB:ltä ensimmäisenä maalinteossa onnistuu Joonas Sjöblom Ville Metsä-Ketelän
syötöstä. Ottelun seuraavat neljä maalia tulevat alle minuutin sisään, ISB:ltä
Sjöblom toistamiseen Eero Santaharjun syötöstä ja Santaharju rankkarista. Erän
lopussa Kivimäki tekee toisen maalinsa, mutta Remix vastasi tähän vielä kolmella
kaapilla. Ottelu päättyi Remixin 14-8 voittoon.

Tehot: Mäki-Jussila 2+1, Kivimäki ja Sjöblom 2+0, Santaharju 1+1, Lehtinen 0+2,