Ilmajoki, Ilmajoki-Halli
Miehet II

Raportti

KIIVAS AVAUSOTTELU
Miesten II-joukkue oli taas pelivuorossa ja tällä kertaa pelipaikkana toimi kotihalli Ilmajoella. Vastaan asteli naapurikylän SBS Tropics. ISB oli saanut haalittua täydet 3 kentttää ja maalille komennon sai Hirvelä.
Peli alkoi heti sähäkkäästi kun ajassa 1.02 Tropics aloitti maalinteon. ISB vastasi heti seuraavassa vaihdossa maalintekijänä Sjöblom, Metsä-Ketelän syötöstä. Erä ei ollut ehtinyt edes ylittää puolta väliä, kun ensimmäinen kähinä oli valmis. Vastustajan puolustaja ajoi röyhkeästi maalille, kelaten Hirvelän ylitse. Jälkitilanteesta molemmille joukkueille 2-minuutttinen.. Erän loppuun Haapaniemi maalasi vielä ISB:n johtoon ensimmäisellä ISB-maalillaan.
Heti toisen erän alkuun Mäki-Jussila vei ISB:n 3-1 johtoon. Tropics jatkoi kovaa karvausta, joka tuotti tulosta erän puolessa välissä. Vain pariminuuttia edellisestä ISB jäähyili ja juuri jäähyn loputtua Tropics tasoitti pelin.
3erä jatkui samalla kaavalla. Mies jäähylle ja Tropics käytti tilaisuuden hyväksi, mennessään 4-3 johtoon. Vielä erän puoleen väliin Tropics lisäpaikkoja ISB:n istuessa jäähyllä. Erän loppuun ISB haki tasoitusta kuudella miehellä. Tropics pääsi vielä katkoon, mutta Fältin nopea vauhdinhaku omasta päästä, syöttö Sjöblomille ja peli oli tasan! Vain 12 sekuntia ennen päätössummeria. Pelin luonnetta kuvasti se, että vielä koppiin mentäessä käytiin kiivasta keskustelua pelistä.