Uusikaarlepyy, Tähtihalli
Miehet II

Raportti

ISB:II matkasi Uuteenkaarlepyyhyn asti kohtaamaan paikallisvastustajansa SBS Tropicsin sekä Kannuksen Uran.

Ensimmäinen erä Tropicsia vastaan alkaa kuin unelma, sillä ajassa 2.28 ISB siirtyy 1-0 johtoasemaan Joonas Olkkosen toimesta. Noin neljä peliminuuttia edellisestä pussituksesta ja Tropics juhlii tasoitusmaalia. Erä ei kauaa ehdi vanheta tasalukemissa nimittäin, Markku Neva-Keturin maalilla ajassa 6.51 ISB siirtyy johtajan paikalle takaisin. Reikäpallo ehtii liikkua muovilapojen välillä vain vajaat pari minuuttia kunnes se kaivetaan jälleen vastustajan maaliverkoista ulos. Tilanne 3-1, ISB huokaisee helpotuksesta. Valitettavasti 7 maalisen erän 3 viimeistä napakymppiä napsahtelee Tropicsin pelaajien pistetileille. Erätauolle siis lukemissa 3-4.

Toinen erä alkaa ja vastustaja kääntää veistä haavassa 25 sekunnin jälkeen lisäämällä taululle 3-5 lukemat. Peli pyörii seinäjokisten puolustusalueella ja ISB hoitaa maalitolppien hiomisen, kuitenkin ajassa 25.08 peliväline saadaan huiskittua maalin perukoille ja ISB on jälleen yhden maalin päässä tasatilanteesta. Loppuerän maalihanat sulkee kuitenkin SBS Tropics niittaamalla tilanteeksi 4-6.

Kolmas erä on maaliton vaikka peli pyörii 90% ajasta ISB:n hyökkäyspäässä ja vastustajan maalille saadaan jatkuvalla syötöllä painetta. Yhteenveto viimeisestä erästä: lähemmäs toistakymmentä vetoa vastustajan maalin rautoihin ja loput ohi.

Tehoille: Neva-Keturi 1+2, Olkkonen 1+0, Fält 1+0, Lehtinen 1+0 ja Kivimäki 0+1.