Uusikaarlepyy, Tähtihalli
Miehet II

Raportti

ISB II – KannUra

Otteluun lähdetään vain voitto ja revanssi mielessä kun vastaan asettuu Kannuksen Ura. Ottelu alkaa ISB:n kannalta loistavasti sillä Janne Haapamäki pysäyttää pelikellon ajassa 6.07 Mattilan syötöstä. Heti toisen erän alussa Mäki-Jussila siirtää ISB:n 2-0 johtoon Heikosen antaessa syötön tähän osumaan. Vastustaja onnistuu avaamaan maalihanansa ja kaventaa tilanteen 2-1 puolustuspään pienen haparoinnin vuoksi. Tästä minuutti ja KannUra rankaiseen jälleen ja tasoitaa pelin.

Kolmas erä ei ehdi vanheta minuuttiakaan kun Petri Kivimäki laukoo pallon verkkoihin Toivion syötöstä. Kello ehtii käydä pari minuuttia kun KannUra tulee jälleen tasoihin. Peliä jäljellä noin pari minuuttia kun Mäki-Jussila tekee päivän toisensa Lehtisen syötöstä. ISB saa loistavan tilaisuuden laittaa pelin pakettiin, mutta vastustaja saa juuri ja juuri mailansa poikittaissyötön väliin. Sitten tapahtuu jotain karmivaa ISB:n kannalta kun vastustaja hakee tasoitusta ilman maalivahtia ja onnistuen siinä kun pelikellossa on enää 27 sekuntia.

Kahteen pinnaan ylsi Mäki-Jussila 2+0 ja pisteen miehiä ottelussa olivat Haapamäki, Kivimäki, Lehtinen, Mattila, Heikonen ja Toivio