Miehet edustus

Raportti

MAILATTOMAT VETI PIDEMMÄN KORREN

Molempien joukkueiden divarikarsinta haaveet olivat haudattu, mutta taistelu lohkon kolmossijasta
riitti motivaatioksi otteluun. Mailattomat vei ottelun nimiinsä lukemin 6-10 (2-2, 4-4, 0-4).

ISB siirtyy puolentoista minuutin pelin jälkeen johtoon, kun vahvaa rookie-kautta pelaava Arttu Rahko
onnistuu maalinteossa Jaakko Lehtolaisen syötöstä. Tästä minuutti ja Mailattomat hölmöilevät jäähyn, liian monta pelaajaa kentällä. ISB ei kuitenkaan onnistu ylivoimalla. Jäähyn päätyttyä, tasapuolisuuden nimissä ISB:lläkin
on liikaa pelaajia kentällä tuomareiden mielestä. Vierailija hyödyntää YV:nsä 20 sekunnin pelin jälkeen täten tilanne tasan. 13 minuutin kohdalla ISB ottaa kaksi jäähyä samanaikaisesti. Ex-ISB peluri Teemu Turunen pommittaa ”totutusti”
pallon hirmulämärillä ISB:n nuottaan. Sama mies jäähyilee hetkeä myöhemmin. Arttu Rahko sijoittaa pallon reppuun hienon vaparikuvion päätteeksi heti ylivoiman kolmannella sekunnilla.

Toisen erän toisella minuutilla kotijoukkueen Eero Santaharju onnistuu maalinteossa Antti Kuusiston syötöstä. 2,5 minuuttia tästä kotijoukkue iskee taas, Lehtolainen onnistuu ja Aki Vainio-Hynnilä assisteeraa. Sitten on Mailattomien vuoro iskeä, Ville Kakkori maalaa. Mailattomat jäähyilee ja Ville Loukasmäki ei tapaa epäonnistua ylivoimalla, Vainio-Hynnilän syöttäessä. Erän puoliväliin tulee jälleen hieman kyseenalainen väärä vaihto jäähy ISB:lle. Vauhtikone Mikko Ala-Huikku ahdistaa vastustajan virheeseen ja tarjoilee Miika Toiviolle, joka kiittää ja ISB kahden maalin johtoon. Seuraavat kolme maalia menee Mailattomien nimiin, joista kaksi ylivoimalla. Erä kuitenkin täysin ISB:n. Koko ottelussa tolppalaukaukset ISB 6, Mailattomat 1, mutta niistä ei pisteitä jaeta.

Viimeiseen erään lähdetään tasatilanteessa 6-6. Ensimmäisellä minuutilla vierailija siirtyy johtoon Visa Noposen maalilla. Sen jälkeen kotijoukkueelle tarjotaan ylivoimaa kahdesti, mutta kun tulosta ei tule, niin ”oma koira” puree. Ex-ISB Pekka Laitila viimeistelee alivoimalla. Kakkori ja Laitila naulaavat vielä maalit mieheen. Viimeistä erää hallitsi suvereenisti vierailija ja se oikeutti tällä kertaa kahteen sarjapisteeseen. Solarsoundin palkinnot kävivät pokkaamassa Mailattomien Kakkori ja ISB:ltä Lehtolainen. Ensi lauantaina laitetaan kausi pakettiin viimeisessä kotipelissä SB Vaasan ”pappoja” vastaan.