Runkosarja
8.11.2014, 12:00
ISB
6 - 2
SC Kokkola
Vaasa, Kauppis
Miehet II

Raportti

KAKKONEN KOULUTTI SC KOKKOLAA

ISB II joukkue oli lauantaina 8.11 tulessa Vaasassa, jonne se lähti tällä kertaa ”lähes” omalla kokoonpanollaan, koska edustuksella oli peli samaan aikaan Ilmajoella. Ensimmäisessä pelissä vastaan asettui SC Kokkola. Pelin juoni oli selvillä alusta asti; ISB pitää palloa ja SC Kokkola iskee vastaiskuista. Kauaa ei ensimmäistä erää tarvinnut kuluttaa, kun pallo löysi tien vastustajan maaliin Jussi Ala-Nikkolan toimesta ajassa 1.07, syöttäjänä Ville Metsä-Ketelä. Seuraavan tälläsi ajassa 5.32 Juha Toivio, Jusu tällä kertaa esityöntekijänä. ISB:n salama-alun täydensi loistavalla pelipäällä ollut Markku Neva-Keturi, joka teki 3-0 ajassa 6.11, syöttäjänä Heikki Nikkola. Eihän sen näin pitänyt mennä? Noh vastustaja herätteli joukkuetta kaventamalla 3-1 ajassa 8.24. Tästä joukkueemme terävöityi ja loppuerä pelailtiin ilman maaleja.

Toinen erä aloitettiin myös terävästi. Jarno Mäki-Jussilan veto ”etuyläseen” Pookun passista ajassa 17.21 ja tilanne 4-1. Maestro itse viimeistelee toisen maalinsa ajassa 23.11, syöttäjänä Jusu. Tilanne 5-1 ja kaverin selkä alkaa natista ja suu käymään. Toki ottelun toisella tuomarillakin suu kävi kiitettävään tahtiin! Nämä tekijät johtivat siihen, että pelin rytmi hajosi eikä maaleja enää nähty toisessa erässä.

Kolmannessa erässä tunteet alkoivat viedä peliä järjen sijaan. Peli oli rikkonaista, mutta onneksi pahemmilta ylilyönneiltä vältyttiin. Molemmat maalasivat erän lopussa kerran. Vastustaja ensin, jonka jälkeen nuorisokaartin Joonas Sjöblom taituroi loppulukemat 6-2. Syötön tähän naulaukseen tarjoili Markku Neva-Keturi.

Kokkola pelissä maininnan ansaitsee ketju Toivio-Ala-Nikkola-Neva-Keturi. Kentällä ollessaan he tekivät pelin todella helpon näköiseksi. Se näkyi myös herrojen pistesarakkeessa. Myös pukukopissa kuultu heitto; ”Olipa kiva pelata”, kertoo jotain. Harmiksemme Pooku joutui kiirehtimään edustuksen peliin ja näin miehen palvelukset jäivät tällä kertaa yhteen peliin. Maininnan ansaitsee myös maalivahtimme Jani Kuusisto, joka pelasi todella hyvän ja varman pelin. Kössi antoi joukkueelleen mahdollisuuden voittoon useilla tärkeillä torjunnoillaan.

Tehoille Kokkola pelissä: Neva-Keturi 2+2, Ala-Nikkola 1+2, Toivio, Mäki-Jussila, Sjöblom 1+0 sekä Nikkola ja Metsä-Ketelä 0+1

#2