Runkosarja
12.3.2016, 17:00
ISB
8 - 15
SB Kauhajoki
Kannus, KitinVapari
Miehet II

Raportti

ISB II joukkue lähti kauden viimeiseen turnaukseen varmistamaan sarjapaikkaansa. Matkaa ei ehditty tehdä juuri Seinäjokea pidemmälle, kun tieto Kannuksesta kertoi, että vastustajien pelien mentyä sopivasti ristiin sarjapaikka varmistui jo ennen aikojaan. Tämä oli tietysti hieno asia, mutta ehkä se vei terävimmän terän päivän peleistä, kun niissä ei enää muusta pelattu kuin kunniasta.

Ensimmäisessä ottelussa vastaan asettui myös jo aiemmin nousun 2. divariin varmistanut SB Kauhajoki. Ennakkotunnelmat olivat, että tästä voi tulla ihan mitä vain ja niinhän siitä tulikin. Ensimmäisessä erässä maaleja tehtailtiin siten, että tauolle lähdettiin vastustajan johtaessa 4-1. Tuloskin kertoi, että Kauhajoki oli koko erän kuskin paikalla.

Toinen erä jatkui alavireisesti ja kun peliä oli pelattu 20 minuuttia, niin taululla oli jo lukemat 7-2. Sitten tapahtui jotakin ja ISB sai ison vaihteen silmään. Maali kerrallaan tultiin lähemmäs ja lähemmäs eikä edes vastustajan aikalisä ajassa 25.58 näyttänyt pysäyttävän ISB:n nousua. Pelikellon osoittaessa 29.18 oltiin jo maalin päässä ja näin toiselle erätauolle mentiin tilanteesta 7-6. Toinen erä puhtaasti ISB:lle!

Kolmannessa erässä ote pelistä kuitenkin herpaantui ja vastustaja painoi 8 kaappia ISB:n kahta vastaan, joten maalirikas peli päättyi Kauhajoen voittoon 15-8. Ainakin peitto treeniä saadaan ensi kaudeksi treenata, sen verran paljon viuhui vastustajan vetoja peiton ohi! Pelistä maininnan ansaitsevat ehdottomasti tehot 2+3 hurjastellut Juha Toivio sekä ylennyksen hyökkääjäksi saanut ja hattutempun paukutellut Timo Fält.Varsin näyttäviä maaleja pojat tehtailivat!

Tehot Kauhajoki-pelissä: Juha Toivio 2+3, Timo Fält 3+0, Markku Neva-Keturi ja Tero Lehtinen 1+1, Janne Haapamäki 0+2, Antti Ålander 1+0 sekä Jarno Mäki-Jussila 0+1

#2