ISB
Pietarsaari, Urheilutalo
Miehet edustus

Raportti

Oli taas pelipäivän aika. Tällä kertaa ISB:n oli vuoro matkustaa Pietarsaareen Jeppiksen vieraaksi. Kolmen kentän voimin lähdettiin taistelemaan jälleen kahdesta pisteestä. Tiukkojen tilanteiden ja melkoisten pomppujen kautta taululla loisti lopputuloksena 10-12.

Esimmäisessä erässä ensimmäisenä maalinteossa onnistui jeppis ajassa 1.08. Minuutti tästä ja koko kauden hienoja otteita esitänyt Mikko Ala-Huikku tasoittaa tilanteen 1-1:teen, Toivion passista. Pari seuraaavaa maalia iskee Jeppis, ISB:een pienistä virheistä. Seuraavaksi onnistuu ISB:n akseli Rahnasto-Toivio, Rahnaston maalatessa tilanteeksi 3-2. Minuutti tästä ja Jeppis kuittaa jälleen, tilanne 4-2. Tästä hieman sisuuntunut ISB ottaa koko ajan peliä enemmän haltuunsa ja loppu erä mentiinkin Isb:n komennossa neljän maalin muodossa, maalintekijöinä Loukasmäki, Kuusisto, Vasanko sekä Rahnasto. Erän loppupuolella ISB:lle vihelletään 5 minuutin jäähy vaarallisesta pelistä. Jeppis kuittaa ylivoimalla ja tauolle mennään tilanteessa 5-6.

Toinen erä lähtee tunnustellen käyntiin. Ajassa 26.13 ISB tällää seitsemännen maalinsa, maalintekijänä Vasanko, Vainio-Hynnilän passista. Pari minuttia tästä ja Vainio-Hynnilä tarjoaa taas namuja, tällä kertaa maalintekijänä Loukasmäki. Minuutti tästä ja ISB lyö lisää löylyä kiukaalle. Ala-Huikku iskee Toivion loistavasta passista tilanteeksi 5-9. Hawaji-kiekko kumminkin jatkuu, 9 sekuntia edellisestä ja Jeppis kaventaa tilannetta. 20 sekuntia kotijoukkueen kavennuksesta, saa Jeppis vuorostaan kaivaa palloa maalistaan, maalintekijänä Joonas Sjöblom, joka tekee ensimmäisen maalinsa ISB:n edustuksen paidassa. 25 sekuntia tästä, Jeppikselle vihelletään jäähy mailaan lyömisestä. Kauaa ei jäähy ehtinyt vanhentua, kun Ala-huikku tarjoaa Vasangolle keskustaan, joka tällää pallon varmasti verkkoon. Samassa ajassa Jeppis ottaa aikalisän ja suorittaa maalivahdin vaihdon. Tästä sisuuntuneena Jeppis lyö heti seuraavasta hyökkäyksesta pallon reppuun ja tilanteeksi 7-11. ISB:lle vihelletään erän lopussa vielä yksi jäähy. Se kumminkin kyykittiin hienosti pitäen maali puhtaana. Tauolle siis tilanteesa 7-11.

Kolmannen erän ensimmäinen tilastomerkintä tulee ajassa 42.56 jäähyn muodossa ISB:lle. Jeppis käyttää tilaisuuden hyväksi ja kaventaa ylivoimalla tilanteeksi 8-11. Jeppis vastaa myös kahdesta seuraavasta maalista. Tilanne 10-11, tiukkoja tilanteita ja vääntöjä, kummallakin on maalipaikkoja. Ajassa 47.58 Jeppikselle vihelletään jäähy korkeasta mailasta. Tällä kertaa ISB käyttää tilaisuuden hyväksi ja laukoo taululle kahdennentoista maalinsa. Lehtolaisen onnistuessa, Ala-Huikun syötöstä. Viimeinen kymmenen minuuttia taistellaan tiukasti. Jeppis yrittää vielä kavennusta ilman maalivahtia siinä onnistumatta. Summeri soi ja taululla komeilee lukemat 10-12.