Miehet edustus

Raportti

VUODEN 2015 KOTIAVAUS MAALIRIKAS

Vuoden ensimmäinen kotipeli edessä ja vastassa Alajärvi.

Alajärvi pääsee rokottamaan ISB:n virheestä tasan 4 minuutin pelin jälkeen, kun ISB:n avaus menee suoraan Henrik Nyrhisen lapaan joka tallettaa pallon maaliin. Ajassa 8.07 ISB tasoittaa pelin kun Joonas Sjöblom tarjoilee maukkaan poikittaissyötön Lampiselle joka tallettaa pallon yläläskiin. Mutta heti seuraavassa vaihdossa soikin jo omissa, kun vastustaja pääsee yksin läpi ja laukoo tilanteeksi 1-2. ISB maalaa vielä 3 kertaa erässä ja erätauolle mennään tilanteessa 4-2.

Toisessa erässä ISB:n peli alkoi kulkea niinkuin pitääkin ja joka kenttä sai onnistumisia ja peli kulki. Ennen peliä varusteongelmien kanssa painiut Aki Vainio-Hynnilä näyttää erän alkuun lämärin mallia ja nakuttaa pallon riman kautta maaliin. Alajärvi pääsee vielä yv:llä taiteilemaan hienon osuman, joka tosin jää Alajärven viimeiseksi. Loppupeli onkin sitten ISB:n maalijuhlaa. Toiseen erään ISB tekee vielä 6 maalia ja vipalle erätauolle lähdetään tilanteessa 11-3.

Vipa erä olikin sitten enää vain pelailua ja ISB kuittaa lopulta 18-3 (4-2, 7-1, 7-0) -voiton Alajärvestä. Tehot: Eero Rahnasto 4+1, Eero Santaharju 1+4, Aki Vainio-Hynnilä 2+2, Miika Toivio 1+3, Joonas Sjöblom 0+4, Jouni Lampinen 3+0, Arttu Rahko 2+1, Antti Kuusisto 0+2, Olli Yli-Karjanmaa, Veli-Matti Vasanko, Jukka Mäenpää, Joonas Haapamäki, Tomi Ania 1+0 sekä Mikko Ala-Huikku 0+1.