Runkosarja
18.10.2014, 13:00
SC Alavus
1 - 5
ISB
Nurmo, Qmax Arena
Miehet II

Raportti

KAKKONEN HAKI QMAXILTA PARI PINNAA

Lauantaina 18.10 Kakkonen lähti Qmax-Arenan säbäpyhättöön täydellä kolmellakentällä. Ensimmäisessä pelissä vastaan asettui sarjanousija Sc Alavus. Tästäpelistä irtosikin rutiinivoitto 1-5 (1-1, 0-3, 0-1). Alavutelaisten heleä-ääninen valmentaja oli ilmeisesti painottanut ottelun alun tärkeyttä sillä heidän ottelunsa tähtihetki tuli jo 36 sekunnin pelin jälkeen. Ville Vehkapuru antoi oivaltavan syötön maalille ja Lauri Ojanen kiskaisi pallon riman alle.

 

Tämän jälkeen ISB-kassari Jani Kuusisto tilkitsi luukut ja Alavus ei enempää maaleja tehnyt. Erän lopulla Eero Santaharju puttasi Jouni Lampisen vedosta tulleen riparin sisään ja mehulle lähdettiin tasalukemissa. Toisessa erässä maaleja nähtiin kolme. Voittomaali nähtiin jo 17 minuutin kohdalla kun konkariyv jauhoi aikansa ja lopuksi Juha Toivio siirsi pallon Janne Haapamäelle ja Jannehan tietysti iski verkot töttörölle. Seuraavana Jarno Mäki-Jussilan rannari sai nauttia Antti Ålanderin tarjoilusta ja tilanne oli 1-3. Neljäs maali syntyi kun Lampinen kävi iskemässä takatolpilta Joonas Sjöblomin hyvän syötön häkkiin.

 

Kolmannessa erässä nähtiin sitten vain yksi maali. Ykköskenttä pelasi hyvän vaihdon; pallo liikkui ja miehet liikkui ja lopuksi kapteeni Heikki Nikkola talletti viivasta Sjöblomin syötön maaliin. Alavus loi lopussa jonkin näköistä painetta ilman maalivahtia viidellä neljää-, kuudella viittä- ja lopuksi vielä kuudella neljää vastaan, mutta lisä maaleja ei nähty ja Kakkonen sai tulisiana kotiin viemisiksi 2 pinnaa.

 

Tehot: Lampinen 1+1, Sjöblom 0+2, Santaharju, Mäki-Jussila, Ja Haapamäki ja Nikkola 1+0 sekä Toivio ja Ålander 0+1.