Kannus, KitinVapari
Miehet II

Raportti

ISB EI ANTANUT HIPA HURMOKSELLE MITÄÄN

”Likainen tusina” matkasi Kannukseen, syyskauden päätösturnaukseen. Alkulämmittelyn lumisadesählyssä jarrut antoivat junnuille hyvää oloa puseroon ja se taisikin tuoda sopivan itseluottamusboostin joukkueelle. Lauantai-illan avausvastustajaksi asettuneella HiPa Hurmoksella ei ollut ottelussa mitään palaa, vaan ISB-lauma kirjoitti historiaa lopettamalla ottelun 12-maalin erolla ajassa 29.47. Tulostaululla komeilivat tuolloin lukemat 12-0. Samalla hetkellä kääntyi toinenkin sivu ilmajokista salibandyhistoriaa, kun Jani ”Köysi” Kuusisto kirjautti itselleen nollapelin ja siirtyi harvinaiseen kerhoon, hienoa Köysi!

Itse ottelussa ISB oli kuskin paikalla koko ajan ja takoi maaleja kovalla prosentilla. Voittomaali syntyi ajassa 4.10 Eero Santaharjun lavasta. Siitä alkoi tasainen nakuttelu ja ensimmäisen erän jälkeen taululla komeilivat lukemat 6-0. Maaleista mainitsemisen arvoinen oli Joonas Sjöblomin rystyswingi ajassa 14.59.

Toinen erä jatkui rumputulen merkeissä ja lähes jokainen peluri pääsi kirjauttamaan itselleen tehopisteitä ennen päätösvihellystä. Erän aikana pelattiin välillä hurlumhei-meiningilläkin, mutta Kuusisto oli luukulla ohittamaton. Ottelun päättäneen maalin pääsi viimeistelemään Jukka Mäenpää.