Nurmo, Qmax Arena
Miehet II

Raportti

PAKOLLISET 2 PISTETTÄ PLAKKARIIN

Jälleen voidaan puhua ISB:n tasonnostosta päivän toiseen peliin. Vastaan asettui jälleen viime turnauksesta tuttu PT-94. Pelin ensimmäiset minuutit olivat tasaisia, kunnes ajassa 5.58 ISB avaa maalihanat. Maalin syötti juuri armeijasta vapautunut Eero Santaharju loistavalla poikkarilla maalin takakulmille, josta Miika Haapaniemi saa laittaa suoraan syötöstä pallon tyhjiin verkkoihin. ISB osuu toistamiseen vielä avauserän loppuminuuteilla kun toiseen peliin mukaan tullut Mikko Ala-Huikku syöttää ja Santaharju viimeistelee pallon maaliin. Ensimmäiselle erätauolle mennään ISB:n johtaessa 2-0.

Toista erää ehditään pelaamaan noin puolitoista minuuttia kunnes pallo pelataan syvään vastustajan päähän ja Ala-Huikku tiputtaa pallon alaspäin ja Haapaniemi tällää one-timerin vastustajan maalivahdin kautta takayläminttuun. PT-94 osuu ensimmäisen kerran ja kaventaa tilanteeksi 3-1 ajassa 18.59. Jälleen on ISB:n vuoro osua kun Juuso Haapamäki syöttää keskelle Haapaniemelle jolla jälleen vetonappi pohjassa ja pallo lirahtaa maalivahdin puikoista sisään ajassa 19.13. Maaleja aletaan tekemään vuorotellen ja on siis PT:n vuoro kaventaa peliä ajassa 25.02 tuomitusta rangaistuslaukauksesta. Toiselle erätauolle mennään 4-2 lukemissa.

Kolmannen erän maalitehtailun aloittaa ISB:n Juha Toivio joka laittaa pallon reppuun Markku Neva-Keturin syötöstä pelikellon näyttäessä 35.44. Vastustaja onnistuu kaventamaan tilanteeksi 5-3. Vain 26 sekuntia ehtii kulua kun Tero Lehtinen syöttää Joonas Sjöblomille laitaan ja Joonas haastaa vastustajan, ajaa ohitse suoraan maalille ja kääntää rystyltä kämmenpuolelle ja ampuu pallon varmasti yläkulmaan. PT onnistuu vielä kertaalleen kaventamaan peliä ajassa 38.44. PT:n hakiessa kavennusta vielä ilman maalivahtia, syöttökoneen roolin ottanut Ala-Huikku nousee laitaa pitkin ja laittaa poikkarin Santaharjulle joka sinetöi pelin loppulukemiksi 7-4 tyhjään verkkoon. ISB:n maalilla pelasi Arttu Hirvelä joka napsi loistavia torjuntoja tänään.

Kolmeen tehopisteeseen päivän aikana ylsivät Miika Haapaniemi 3+0, Eero Santaharju ja Juha Toivio 2+1, Mikko Ala-Huikku 0+3.

Seuraava turnaus on 16.1.2016, paikkana Uusikaarlepyy ja Tähtihalli.