Miehet edustus
Tuomarit: Rami Pitkänen, Pertti Kirsilä

Raportti

ISB:lle rutiinivoitto SB Vaasa YB:sta

Lauantai-iltapäivällä Ilmajoki-hallille saapui uusi tuttavuus: SB Vaasa Young Boys. Isännillä oli valmistautuminen kunnossa, ja odotettavissa oli tiukka vääntö sarjanousijoita vastaan. Ilmajokisten
pakkiosastolla oli havaittavissa puutteita ja otteluun lähdettiin viiden puolustajan voimin.

Ensimmäinen erä alkoi vieraiden kannalta riemukkaissa merkeissä, kun ensimmäinen laukaus tuotti tuloksen ja vieraat 1-0 johtoon. Tämän jälkeen kaukalossa loisti vain yksi joukkue; ISB. Kuusi maalia erän aikana vastustajan nuottaan ja erätauolle tilanteessa 6-1.

Ottelun toinen erä noudatti jo kauden aiemmista otteluista tuttua kaavaa ja peli meni aikamoiseksi päästä-päähän peliksi. Isännät olivat vain astetta terävämpiä viimeistelyssä ja viimeiseen erään lähdettiin tilanteesta 11-3.

Viimeisen erän tavoitteeksi ilmajokelaiset ottivat erävoiton. Se tavoite täyttyi ISB:n takoessa viisi vieraiden kolmea maalia vastaan. Ottelun ensimmäisessä erässä syntynyt ero oli sen verran suuri, että varsinaista jännitystä ei enää päässyt syntymään. Päätössummerin soidessa tulostaululla komeilivat lukemat 16-6.

Vieraiden parhaat tehomiehet olivat Ilkka Kittilä ja Jaakko Ojakoski kahdella tehdyllä maalilla mieheen.