Nurmo, Nurmohalli
Miehet edustus

Raportti

JYMY JYRÄSI ISB:N KOLMANNESSA ERÄSSÄ

Lauantaina matkattiin Jymyn vieraiksi. Koko viikon odotetusta paikallisderbystä ennusteltiin tiukkaa ja intensiivistä koitosta. Kaksi erää mennään kohtuullisen tasaisissa merkeissä, mutta kolmannessa kotijoukkue lanaa ISB:n tylysti ja voittaa loppulukemin 13-5.

1. Erä

Ottelu alkaa ehkä hieman odotettua rauhallisemmin Jymyn hallitessa palloa ja ISB:n odottaessa vastaiskuja. Ajassa 3.58 kotijoukkue rikkoo nollan ja siirtyy johtoon Hannu Palomäen toimesta. Vielä ennen erän puoliväliä Jymy onnistuu toistamiseen, karaten kahden maalin johtoon. Ajassa 11.55 ISB:lle tarjotaan päivän ensimmäistä ylivoimaa, joka tuottaakin tulosta ihan loppuhetkillä Ville Loukasmäen ladatessa pallon ylähyllylle Arttu Rahkon hienosta syötöstä. Vain neljä sekuntia myöhemmin Miika Toivio puskee suoraan aloituksesta vetopaikalle ja tasoittaa ottelun ehkä hieman onnekkaastikin, syöttöpiste Mikko Ala-Huikulle. Reilut kaksi minuuttia ennen erätaukoa kotijoukkue onnistuu vielä kertaalleen maalinteossa, joten tauolle siirrytään tilanteessa 3-2. ISB kesti erässä yhden alivoiman ja maalissa Jukka Rahko nollasi Jymyn rangaistuslaukauksen.

1. Erä

Toinen erä alkaa vierailijoiden kannalta riemukkaasti, kun 43 sekuntia on pelattu Ville Loukasmäki tasoittaa ottelun päivän toisellaan jälleen Arttu Rahkon esityöstä. Kotijoukkue iskee kuitenkin nopeasti kaksi maalia, pelikellon näyttäessä 23.01 ja tilanne 5-3. ISB:n ylivoima tuottaa tulosta ajassa 28.51, kun Eero Rahnasto tykittää pallon verkon perukoille Aki Vainio-Hynnilän syötöstä tuoden vierailijat maalin päähän. Jymy iskee erässä vielä kaksi kertaa ja tauolle siirrytään lukemissa 7-4.

1. Erä

Kolmas erä onkin sitten kotijoukkueen näytöstä. Reilun minuutin jälkeen Jymy kasvattaa johdon 8-4:ään. Ajassa 48.06 Olli Yli-Karjanmaa yrittää vielä herättää ISB:n kiriä Mikko Ala-Huikun syötöstä. Pelimiesten kympillä kotijoukkueella onnistuu kaikki. Viisi maalia tasaisen tappavasti ISB:n verkkoon ja ottelu on taputeltu. Loppu lukemat 13-5 ei jätä jossittelulle aihetta.

Kaksi erää ISB pysyi Jymyn nimivahvan joukkueen kyydissä ja paikkoja saatiin luotua hyökkäyspäässä ihan mukavasti, mutta kolmas erä oli kotijoukkueelta murhaava. Tappio tiputti ISB:n sarjataulukossa kolmanneksi ja ensi viikon sunnuntaina pelattava kotipeli Nibacosta vastaan on erittäin tärkeä jos mielii kärkikahinoissa pysyä mukana.

#26

Tehot: Loukasmäki 2+0, Yli-Karjanmaa 1+0, Rahnasto 1+0, Toivio 1+0, Ala-Huikku 0+2, A Rahko 0+2, Vainio-Hynnilä 0+1