Vaasa, Kauppis
Miehet edustus

Raportti

TAPPIOPUTKI JATKUU…

Suuntana oli siis Vaasa ja aina ihana Kauppis. Vastassa oli sarjan rutinoitunein joukkue SB Waasa ll, ISBllä alla kolmen pelin tappioputki.

1. erä

Ensimmäinen vaihto oli ISB:ltä pirteä, muutamaankin otteeseen luotiin mainioita paikkoja, mutta pallo ei löytänyt tietä nuottaan. Tämän jälkeen Waasa iski kaksi kaappia alle puoleen minuuttiin. Kellossa 2.46 tilanne siis 2-0.

Tämän jälkeen mentiin tasaisissa merkeissä, kunnes digitaalien näyttäessä 9.02 Mikko Ala-Huikku viimeisteli kavennuksen pomminvarmalla laukauksella maalivahdin jalkojen välistä. Tämän jälkeen Waasa iski jälleen kahdesti peräkkäisissä vaihdoissa. ISB:n henkilökohtaiset virheet ja hienoinen uinuminen maksoi kalliin hinnan. Erätauolle lukemissa 4-1.

1. erä

Toisen erän ensimmäisestä maalista vastasi ISB:n Eero Santaharju. Tätä kuitenkin seurasi jälleen Waasan kaksi peräkkäistä osumaa. Ottelu oli lipsahtamassa kotijoukkueen komentoon, kunnes illan päätähdet, eli erotuomarit puhaltelivat Vaasalle heppoisia jäähyjä, joista ISB pääsi rankaisemaan. Molemmat maalit syntyivät Ville Loukasmäen lavasta. Jälkimmäinen oli Loukkoomainen lämäri ylähyllyyn. Suomen mittakaavassa vastaavaa onetimeria saa hakea. Tuskin tulee moista vastaan. Peli siis 6-4. Samoissa lukemissa mentiin erätauolle.

1. erä

Kolmannen erän tavoite oli painaa rinnalle ja ohi. Mikael Furu kuitenkin oli toista mieltä ja iskien erän avausosuman ajassa 46.55. Tämän jälkeen ISB sai yhden ylivoimamahdollisuuden, mutta tulosta ei tiukassa tilanteessa syntynyt. Noin 55 minuutin jälkeen Waasa löi taululle 8-4. Ottelun loppu oli kovaa yritystä ISB:ltä, mutta tappion vääjäämättömyys näkyi otteissa. Veli-Matti Vasank kaunisteli vielä kavennuksen, mutta se jäi olemattomaksi lohduksi.

Joulutauolle jäädään tukalassa tilanteessa, 4 peliä nenään ja vielä putkeen. Tauolla syödään mätiä ja kalaa, josko se siitä.

Loput aiotaan voittaa. Katsellaan mihin se piisaa.