Raportti

ILMAJOELLA JUHLITTIIN – PELISTÄ KOTIJOUKKUEELLE TAPPIO

ISB:n ja SB Vaasan II:n välinen runkosarjan päätösottelu alkoi hienolla tavalla. Joukkueessa tehokasta jälkeä iskenyt tutkapari Eero Rahnasto ja Miika Toivio kävivät pokkaamassa muistamiset 500 tehopisteen johdosta. Palkinnot ojensi seuran puheenjohtaja Tommi Mäki. Toivotaan, että legendaaristen numero 10 ja 97 otteista ISB-paidassa saadaan nauttia myös tulevaisuudessa.

Ege ja Mihu 500

Itse pelissä alku oli molemmilta joukkueilta melko rauhallista pallon siirtelyä. Erän vanhetessa peli siirtyi vierasjoukkueen hallintaan ja se loi muutaman vaarallisen tekopaikan ja siirtyi ensimmäiselle erätauolle 0-4 johdossa, pisteiden jakautuessa melko tasaisesti Mika Joensuulle. ISB:n esitys ensimmäisessä erässä oli uninen.

Toinen erä jatkui siitä mihin ensi erässä jäätiin. SB Vaasa hallitsi pelitapahtumia ja kotijoukkue oli edelleen melko vaisu. Vierasjoukkue siirtyi ja 0-6 johtoon ja näytti siltä, että kotijoukkuetta nöyryytetään täydellisesti kauden viimeisessä pelissä. Hieman ennen erän puoliväliä kotijoukkue sai ansaitsemansa kavennusmaalin ja alkoi siirtyä kuskin paikalle. Toisen erän jälkeen tilanne oli 2-7.

Kolmanteen erään kotijoukkue lähti hakemaan edes kelvollista päätöstä kaudelle ja saikin kurottua pelin tasoihin viimeisen kympin aikana. Tässä vaiheessa näytti, että vierasjoukkue väsähtää ja kotijoukkue kääntää pelin edukseen. Vaasalaiset taistelivat kuitenkin jälleen johtomaalin ja pitivät johtonsa pelin loppuun saakka, kotijoukkueen vimmatusta takaa-ajosta huolimatta. Ja näin ISB päätti kautensa tappioon lukemin 8-9 (0-4, 2-3, 6-2).

ISB:n kausi meni alakanttiin ja joukkue jämähti sarjan keskivaiheille. Nyt onkin syytä lähteä hakemaan uutta suuntaa joukkueen tekemiselle. Kiitoksia kaudesta yleisölle, tukijoille sekä muuten toiminnassa mukana olleille! Jäädään linjoille.

#4

Tehot: Mäenpää 1+2, A.Rahko ja Rahnasto 2+0, Vasanko ja Kuusisto 1+1, Sjöblom 1+0 sekä Vainio-Hynnilä, Ania, Loukasmäki ja Juuso Haapamäki 0+1.