Ilmajoki, Ilmajoki-Halli
Miehet II

Raportti

ISB II voittoon kotiavauksessa

Kakkosjoukkueen aamupäivän vireys tilaa saapui testaamaan sarjaa johtava FBC Remix. Kaikki eväät viihdyttävälle salibandy koitokselle on siis katettu.

Ensimmäinen erä taisaista vääntöä jossa maalipaikoilla ei juuri mässäilty. Vähäisen tontit molemmat joukkueet kuitenkin käyttävät hyväkseen ja ensimmäiselle erätauolle mennään tilanteessa 2-2.

Toisen erän alkupuoliskolla remix ottaa kuskinpaikan luoden tukun maalipaikkoja, jälleen kerran maagisia otteita esittänyt maalivahti ”köysi” Kuusisto yllätetään kaikesta huolimatta vain kertaalleen. Erän vanhetessa puoliväliin, alkaa ISB heräillä peliin mukaan ja takoo kolme kertaa pallon vastustajan rysään, kertaalleen alivoimalla ”metsuri” Lähdesmäen suorittaessa velvollisuuksia jäähy boksin puolella. Näin ollen toinen erätauko alkaa lukemissa 5-3.

Kolmas erä on jälleen tasaista vääntöä joukkueiden tehdessä vuoro tahtiin maaleja, erän alkuun ISB 6-3 ja ennen viimeistä 5minuuttia remix kaventaa vielä pelin jännäksi 6-4. Kotijoukkue kuittaa tämän alle minuutissa tilanteeksi 7-4 ja ottelun lopun ISB:n puollustus linja kestää vastustajan ajoittaiset hyökkäykset viimeisen minuutin lohtumaalia lukuunottamatta. Lopputulos ISB2-FBC Remix 7-5.

Tehoille ISB:stä: Mikko Ala-Huikku 3+0, Markku Neva-Keturi 1+2, Tero Lehtinen 1+1, Jarno Mäki-Jussila 1+0, Joonas Sjöblom 1+0, Aki Vainio-Hynnilä 0+1, Heikki Nikkola 0+1, Tommi Lähdesmäki 0+1, Eero Santaharju 0+1