Runkosarja
10.1.2015, 18:00
ISB
5 - 4
SC Alavus
Ilmajoki, Ilmajoki-Halli
Miehet II

Raportti

TOINEN PELI AIVAN KURAA
ISB II:n iltapeli houkutteli lehtereille varsin kunnioitettavan määrän katsojia. Valitettavasti katsojat eivät aamulla hienosti pelanneesta kakkosesta nähneet kuin rippeitä. Pienellä rosterilla pelannut SC Alavus roikkui pelissä loppuun asti ja ISB:n voitto kirjattiin, Juha Toivion sanoin, vain vaivoin 5-4 (2-3, 2-0, 1-1).

Avauserän alkuminuutit näyttivät siltä, kuin kotijoukkue kävelisi leveän materiaalin turvin helppoon voittoon. Tommi Lähdesmäen maali viiden minuutin kohdalla antoi tähän lisäuskoa. Kuitenkin jo minuutin kuluttua Alavus tuli tasoihin ja sai hengen päälle. Alle kaksi minuuttia tästä ja vieraat menivätkin jo johtoon. Erän lopussa ISB tasoitti Aki Vainio-Hynnilän ensimmäisellä 3.divarimaalilla, mutta heti perään Alavus kuittasi jälleen itsensä johtoon. Erä oli kaiken kaikkiaan vieraiden.

Toisessa erässä kotijoukkue sai hiukan pontta peliin ja Mikko Ala-Huikun kahdella maalilla ISB vei erän nimiinsä. Kolmannessa Alavus tasoitti, mutta Eero Santaharjun välitön kuitti jäi ottelun voittomaaliksi. Alavus pääsi vielä lopussa kokeilemaan ylivoimaa ja jopa kuudella neljää vastaan, mutta sen verran spirittiä löytyi vielä kotijoukkueelta, ettei kaveria rinnalle päästetty.

Tehoille: Ala-Huikku 2+0, Santaharju ja Vainio-Hynnilä 1+1, Rahko 0+2, Lähdesmäki 1+0 sekä Nikkola 0+1.
Seuraavaksi pelataan 31.1. Nurmon Qmax-areenalla.