Kurikka, Monitoimikeskus
Miehet edustus

Raportti

Tiukka peli Kurikan sivukylän Jalasta vastaan

Lauantaina 21.1 päästiin heti aamusta pirteinä aloittamaan turnaus  Kurikassa Jalasta vastaan. Ottelun ensimmäisessä erässä nähtiin  pelkästään maalipaikkoja ja tuntuman hakemista palloon. ISB:n  maalivahti Timo Paakkinen hoiti oman tonttinsa ottamalla tärkeitä  koppeja läpi ottelun. Ensimmäinen erä päättyi maaleitta.

Ottelun toisen erän alussa Jalas pääsi heti 1-0 johtoon ajassa 15.50.  Vain reilu minuutti tästä Jarno Mäki-Jussila tällää pallon häkkiin  Eero Santaharjun syötöstä tilanteeksi 1-1 ajassa 16.56. Kauaa ei  tasatilanteesta ISB:n miehet päässy nauttimaan, kun Jalas meni 2-1  johtoon ajassa 17.22. Omassa puolustuspäässä pienet huolimattomuudet  ja pelin muutamat jäähyt kostautui vielä erän lopussa ja Jalas teki jo  kolmannen maalin ajassa 29.49.

Kolmanteen erään lähdettiin tilanteessa 3-1. ISB:n miehet herätteli  itsensä viimeiseen erään. Erän kuuden minuutin kohdalla ajassa 35.58  Juha Toivio näyttää tuttuun tyyliin maalinteon mallia ja kaventaa  tilanteeksi 3-2 Markku Neva-Keturin syötöstä. Erän lopussa nähtiin  loistavia suorituksia ja taidonnäytteitä kylmäpäisillä ratkaisuilla. Molempien joukkueiden aikalisien jälkeen ISB tasoittaa tilanteeksi 3-3  viimeisellä minuutilla ajassa 44.38, kun Timo Fält antaa tykin laulaa  Ville Loukasmäen syötöstä. Ottelun lopusta pääsi jokainen nauttimaan  koko rahan edestä. Pelissä jo aiemmin tuomarilta jäi näkemättä yksi  maali, jossa pallo osui maaliverkkoihin asti Tero Lehtisen kovalla  vedolla. Ottelun viime sekunneilla Lehtinen korjasi asian ajassa 44.57  ja tälläsi pallon uudelleen verkkoihin tilanteeksi 3-4 Jarno  Mäki-Jussilan syötöstä. Näin tiukasta pelistä 2 pistettä lähtivät  ansaitusti Ilmajoen suuntaan.

#22

Tehopisteet: Jarno Mäki-Jussila 1+1. Juha Toivio, Timo Fält ja Tero  Lehtinen 1+0. Eero Santaharju, Ville Loukasmäki ja Markku Neva-Keturi  0+1.